Kisiklott egy vonat a Keleti pályaudvar közelében - fotók

HírKlikk 2024. augusztus 25. 21:00 2024. aug. 25. 21:00

Kisiklott a Kolozsvár felől Budapestre tartó InterCity vonat a Keleti pályaudvar közelében vasárnap este, emiatt jelentős korlátozásokra, késésekre, vonatkimaradásokra kell számítani – közölte a vasúttársaság honlapján a Mávinform.

Azt írták, az elővárosi és távolsági vonatok sem tudnak bejutni a pályaudvarra. A Budapest-Hatvan-Miskolc vonalon közlekedő vonatok csak Kőbánya felsőig közlekednek. A Budapest-Újszász-Szolnok-Békéscsaba vonali szerelvények Rákosig járnak. A Budapest-Pécs és a Budapest-Győr-Hegyeshalom vonal Keleti pályaudvarra közlekedő vonatai Budapest-Kelenföld állomásról fordulnak vissza.

Hozzátették, a vasúti jegyek érvényesek az M2-es metrón a Keleti és a Déli pályaudvar között, az M4-es metró teljes vonalán, a 37A villamoson, a 161-es és 168E buszon.

 

 

Kisiklott Intercity vonat a Keleti pályaudvar közelében 2024. augusztus 25-én. Jelentős korlátozásokra, késésekre, vonatkimaradásokra kell számítani. MTI/Mihádák Zoltán

Forrás: MTI


Hírklikk

Támogasd a munkánkat, hogy egyre több tényfeltáró anyaggal, izgalmas riportokkal tartsunk ellent a kormányzati propagandának.

Támogatom
Támogatom