A hatalom folytatja a cigányozást

Gusztos István 2020. július 16. 17:40 2020. júl. 16. 17:40

Legújabban az „iskolaőrséggel”. De általában is folytatja azt az időnként eszelősségbe hajló rasszista uszítást, amely nélkül a Fidesz nem volna képes a lábán megállni.

A rendkívüli parlamenti ülésen tán leginkább a „házelnök”, Kövér László tombolt. Például a következőket mondta:

„Amit egy párt nem engedhet meg magának, azt egyfajta mélyállami ügynökségként az adott, megcélzott országban felforgatásra igénybe veszik. Ezek nem civil szervezetek, hanem felforgató ügynökségek, amelyeket pontosan tudjuk, honnan finanszíroznak, nemcsak Brüsszelből, máshonnan is.”  

Nem akarom olyan körmönfontan fölfejteni e téboly értelmét, mint ahogy megfogalmazódott – egyszerűen azt mondom, hogy Kövér László – ahogy az jó ideje szokása – ismét elborult elmével zsidózott.

Mondhatjuk, nem történt semmi – évtizedek óta csinálják ezt maguk a fideszes politikusok is, legfőképpen pedig bérmunkában sajtómunkásaik. Ahogy buziznak is – mostanában megint ideje van…

És cigányoznak, alattomosan, uszítva.

A gyöngyöspatázás után most itt az „iskolaőrség”. Ezt is „egyeztették”, ahogy általában szokták – mint az MTA 54 perce, a Színház- és Filmművészeti Egyetem dolga, vagy legújabban a MÁV és a Volán összeolvasztása… Így mennek nálunk a dolgok, és tehetik..!

Megjelent azon iskolák listája ahová telepítik az „iskolaőröket”. Nincs meglepetés: az iskolák többsége olyan, amelyben jelentős létszámban vannak cigány tanulók. Úgy tűnik, ezek az iskolák szinte hiánytalanul „összejöttek”…

Állítólag csak oda küldenek „iskolaőröket”, ahol a vezetés maga kérte – de szólnak hírek arról is, hogy a tankerület jelölte ki az iskolákat.

Nem zárhatjuk ki teljesen, hogy az iskolák – vagy legalábbis néhány iskola – maguk jelentkeztek. Csak ne szólna rengeteg tapasztalat arról, hogy a mai hatalom minden szinten folyékonyan hazudik..! Bizony, nagyon ostobának vagy nagyon hiszékenynek kell ahhoz lenni, hogy a hatalomnak bármilyen ügyben is hitelt adjon valaki. Vagy – mint a Fidesz-hívek valószínű többsége – ez ügyben teljesen közömbösek: mindegy nekik, mit mond a hatalom, akár olyat, amit már maguk sem hisznek el. Az a fontos számukra, hogy a jelenlegi hatalom beszélhessen…

Ami az iskolákat illeti: ugyan miért dönthetnének maguk egy ilyen, az állam számára nagyon fontos ügyben? Mikor szinte semmiben sem dönthetnek – az igazgatók esetleg vehetnek néhány tekercs WC-papírt, a szemtelenebbje megnézheti iskolája költségvetését… A pedagógusok, a szülők és a diákok véleménye közömbös, legyen szó bármiről is…

Az „iskolaőrök” ügye sokkal súlyosabb annál, amilyennek netán látszik az emberek nagy része számára. Cigányozásról van szó, emelt szinten!

Ebben is nagy gyakorlata van a Fidesznek. Az uszítás újabb szakaszát maga Orbán Viktor kezdte, amikor 2010-11 telén többször is elmondta, mégpedig nagy nyilvánosság előtt, hogy az ő kormánya olyan embereket támogat, akik a gyerekekért, és nem olyanokat, akik a gyerekekből élnek. Ez olyan szintje a cigányozásnak, amely mellett nyugodtan lehet mindent tagadni, netán az ellenfeleket vádolni, harsány zéró toleranciázás közben. Ahogy a zsidózással is ez a helyzet: bármit mond is Kövér, bármit mondanak is fideszes társai és a fideszes sajtómunkások, pofátlanul megy a zéró toleranciázás, zsinagógák falán örökítik meg a nagy zsidóbarát, Orbán Viktor nevét, aki puszipajtása magának Netanjahunak is.

Fölsorolni is lehetetlen, mennyi minden van a hatalmat bitorló bűnszervezet rovásán – ezúttal hagyom is. De minden általa elkövetett bűn közül alighanem a legsúlyosabb, amire nincs mentség, nincs fölmentés: a folyamatos rasszista uszítás. Ezzel az uszítással, szerezte meg és birtokolja máig a relatív többség támogatását, amelyre hivatkozva aztán kitagadja a nemzetből a magyarok nagyjából felét. Ezzel az uszítással züllesztette és zülleszti – Európában példátlanul mélyre – a magyar társadalmat.