A Kétfarkúak beálltak a Fidesz mögé?

HírKlikk 2019. január 4. 19:50 2019. jan. 4. 19:50

Kiderült, amikor a Magyar Kétfarkú Kutya Párt elnöke "főállásban" nem vicceskedik, szorgalomból a Fidesz szekerét tolja. Legalábbis erre lehet következtetni abból az interjúból, amit a Magyar Hangnak adott. Kovács Gergely Gyurcsányozott egy jóízűt, majd közölte, hogy a rabszolgatörvény elleni tüntetések hamarosan kifulladnak.

Arra a kérdésre például, hogy a túlóratörvény kapcsán kirobbant tiltakozássorozat jelenthet-e fordulópontot a mai közéletben, azt felelte, hogy szerinte nem, csak a kormány népszerűségét erodálhatják, ártani nem fognak neki, majd hozzátette:

"Azt hiszem, lesz még néhány pár ezres megmozdulás, aztán elül."

Kovács Gergely szerint addig nem is lehet leváltani a Fideszt, amíg például a Jobbik és az MSZP létezik.

"Pontosan emlékszem, hogyan kommunikált a Jobbik, amíg szabad volt nekik cigányozni, és arra is emlékszem, milyen volt az MSZP kormányon. Nem is szeretném újra hatalomra segíteni őket. Azt hiszem, a Fideszt akkor lehet majd leváltani, ha ezek a pártok már nem léteznek"

- mondta Kovács.

Úgy gondolja, hogy a tüntetések akkor szoktak eszkalálódni, ha a hatalom erőszakosan reagál. Ez történt Nyugaton, az arab világban és 2006-ban nálunk is.

"A kormány azonban most nagyon odafigyel rá, hogy ne legyen erőszak, hiszen az egyik legitimációs pillérük éppen Gyurcsány Ferenc, a szemkilövető."

Forrás: Hírklikk