A Munkáspárt támogatja a stadionok építését, mert az jó a népnek

HírKlikk 2019. november 18. 12:05 2019. nov. 18. 12:05

A Thürmer Gyula vezette Munkáspárt stadionok ügyében alkotott álláspontja is azonos a Fideszével.

A Munkáspárt is kifejtette véleményét a pénteken avatott Puskás Arénával kapcsolatban. Mint írják, ha valaki az egykori Népstadiont keresné itt, megtalálja, hiszen számos építészeti elemét megőrizték a mai építők. Aki szupermodern stadiont keres, szintén jó helyen jár, mert bele építették mindent, amitől egy stadion ma korszerűnek számít.

"A szocliberális ellenzék fanyalog, nem merik azt mondani, hogy tetszik. Pedig a stadion jó, szép és szükséges. Nem csak egy stadionról van szó, ez a magyar mérnökök, magyar építészek, magyar munkások teljesítménye. Mi örülünk neki, mert jó minden, ami az embereknek, a népnek jó. És mindegy, hogy melyik kormány idején épült, fő, hogy van" - fejtették ki álláspontjukat.

Thürmer Gyula pártja a a csepeli atlétikai stadionnal kapcsolatban is megszólalt a múlt héten. Emlékeztettek rá, hogy a Munkáspárt a választási kampányban is elmondta, Csepelnek nagy beruházásokra van szüksége ahhoz, hogy a mai világban megtalálja a helyét.  Szerintük beruházások nélkül Csepel előbb-utóbb kiürül, szegényteleppé válik.

A Munkáspárt szerint Csepelnek van múltja, de abból már nem lehet megélni. A jövőt kell biztosítani! "Az atlétikai stadion nem csak sportlétesítmény, hanem a kapcsolódó közlekedésfejlesztéssel és más beruházásokkal a jövő felé vezető út fontos lépése" - szögezte le a Munkáspárt közleménye.

Forrás: Hírklikk