A világ legértelmetlenebb hirdetései a Felcsúti Hírmondóban

HírKlikk 2021. november 29. 19:30 2021. nov. 29. 19:30

Mint minden sajtótermék, a Felcsúti Hírmondó is tartalmaz hirdetéseket. A kiadvány egy egész oldalt szentel az ilyen tartalmaknak, ám a hirdetések többsége gyakorlatilag teljesen értelmetlen.

A helyi önkormányzat saját kiadványt terjeszt, amelyben beszámol a közösség történéseiről, rendezvényeiről és abban sincs semmi kirívó, hogy a havi rendszerességgel kiadott újságban, a Felcsúti Hírmondóban, hirdetéseket is találni.

Ha azonban végignézünk a reklámokon, és ismerjük a NER-cégek sorát, rögtön kiderül, hogy ezek a világ legértelmetlenebb hirdetései. A lapban ugyanis zömében olyan cégek szerepelnek, amelyeknek semmi szükségük nincs arra, hogy ilyen formában próbálják növelni a forgalmukat – írja az Mfor.hu.

Az októberi hírmondóban szereplő nyolc hirdetésből ugyanis öt olyan cégé, amely Mészáros Lőrinchez köthető, vagy a cégbirodalma, vagy rokoni szálak révén. Például az R-Kord 2020-ban 35,3 milliárd forintos árbevételt könyvelhetett el, amiből 3,3 milliárd forint volt a tiszta nyereség. Viszont a megrendelői nyilván nem az ingyen osztogatott lap olvasói közül kerültek ki.

Forrás: mfor.hu