Agyhalottnak nevezte a rasszizmus elleni tüntetőket a 888

Föld S. Péter 2020. június 15. 14:15 2020. jún. 15. 14:15

Gulyás Gergely kiváló megszólalása óta tudjuk, hogy a morális fölény a jobboldali újságoknál van. Ezt a megállapítást a lakájmédia számos alkalommal igyekezett bizonyítani. Most például a majdnem mindenhonnan menesztett G. Fodor Gábor portálja, a 888 mutatta meg, hogy mit kell értenünk a morális fölényen. Hát azt, hogy úgy próbálnak fiatalosnak és korszerűnek látszani, hogy közben messze nem azok, viszont mérhetetlenül mocskos a lelkük és ebből kifolyólag büdös a szájuk.

„Több ezer agyhalott tüntetett a rasszizmus ellen Németországban”. Ezzel a címmel közölte az MTI cikkét a 888. Most nem taglalnánk, hogy mivé fajultak a kezdeti jogos indulatok. Nem ezzel kívánunk foglalkozni, mert a Hírklikk más cikkeiben bőven talál ezzel kapcsolatos írásokat az olvasó.

Sokkal inkább azzal, hogy a 888 agyhalottnak nevezi azokat, akik a rasszizmus ellen tüntetnek. Nincs ezen mit magyarázni, mert nem lehet félreérteni: a rasszizmus elleni tüntetőket nevezte G. Fodor portálja agyhalottnak, sőt, elrettentésül még azt is közölte, hogy a Nagymamák a szélsőjobb ellen nevű csoport is csatlakozott a tiltakozáshoz. Ejnye és bejnye, irgum, és burgum, ez már tényleg mindennek a teteje – de legalábbis a világ vége. Innen egy tapodtat se tovább, mert leesünk a lapos földről, aztán jól megnézhetjük magunkat, hogy mekkorát koppantunk.

A 888 a Több ezer agyhalott tüntetett a rasszizmus ellen Németországban címmel azt üzeni azoknak, akik még olvassák őket, hogy igen, ennyire prosztók és tahók vagyunk. És ne tessék tüntetni a rasszizmus ellen, mert az szerintünk nagyon jó dolog, viszont aki ez ellen tiltakozik, az agyhalott.

Ez a lakájmédia, jelen esetben a 888 világnézete, ebben ölt testet a Gulyás miniszter által emlegetett morális fölény. Rendes polgáremberek amúgy ezek a lakájmédiások, istenfélőnek hazudják magukat, és ha tehetnék, egész nap ki sem bújnának Orbán Viktor hátsó feléből.