Bayer szerint nem Szájer, hanem a nyugati civilizáció lóg az ereszen

HírKlikk 2020. december 6. 06:30 2020. dec. 6. 06:30

Bayer Zsolt a fideszes propaganda egyik meghatározó lapjában, a Magyar Nemzetben közölt hosszú publicisztikát, amelyben azt bizonygatta, hogy nem Szájer József követett el súlyos bűnt, hanem az őt kritizáló liberális és nyugati politikusok és persze a média.

„Ki lóg az ereszen?" című cikkben, amit a saját Facebook oldalára is bemásolt, Bayer Zsolt azt hangsúlyozza, amiről szó van, az „a tökéletes ösztönlények hiénavihogása és Szájer József brutális kivégzése"

„Ami pedig a miénkkel szemben álló politikai oldalt, valamint az EU nyugati felét, a titkosszolgálataikat és Brüsszelt illeti: őket mélységesen megvetem."

Titkosszolgálatokat említ, mert szerinte az, hogy valakik kábítószert raktak a Fidesz EP képviselőjének hátizsákjába, sőt,  még az is, hogy a rendőrség kivonult a bulira, miközben ez nem jellemző este a belga rendőrségre, bizonyítja a titkosszolgálati akciót. Azt írja, „nem megkerülhető a leszámolás titkosszolgálati ügyintézése".

„Ugyanis önmagában a homoszexuális orgia nem lett volna elegendő a teljes megsemmisítéshez, hiszen abban a világban az már normális, sőt természetes, sőt,szép. A drog kellett. Hát odavitték.

Tankönyvek szerint végrehajtott titkosszolgálati akció. És a homokos orgiát szervező beteg ügynök ma már arról beszél, hogy kilenc (!) magyar és négy (!) lengyel politikus „szokott” az ­orgiáin részt venni.

Ugye, milyen érdekes? Magyar és lengyel… kik is vétózzák meg éppen most a hazug és becstelen brüsszeli terveket?"

Azt is kifogásolja Bayer, hogy az ellenzéki sajtó nem ítéli el Szájer szexuális magatartását, hanem csak más tetteit (emlékeztetőként: a hazudozást, a képmutatást, a menekülést, a kábítószert) bírálja. Bayer szerint ugyanis „a mi politikai közösségünket ezzel szemben mindez érdekli – s mert szerintünk létezik jó és rossz, létezik normális és abnormális –, mindezt mi a rossz és az abnormális oldalára helyezzük". Azt is írja, hogy mégis morális lény Szájer József, mivel ő legalább bűnnek tartja, hogy homoszexuális orgiákra jár. „Mindazok, akik elmondták és leírták, hogy nem ezzel van a baj, nem is tudnak kiindulni csak önmagukból. Személyiségük lényege, hogy képtelenek megkülönböztetni a jót és a rosszat, a bűnt és az erényt, a normálist, az abnormálist, a természetest és a természetellenest – éppen ezért végtelenül és kétségbeesetten cinikusok."

Bayernek természetesen rossz véleménye van a jogállamiságról is: „Ha legközelebb felmerül a kérdés, ugyan mi az ördög is az a „jogállamiság”, legalább tudjuk a választ: politikai ellenfeleidet, ha kell, egész, demokratikusan választott kormányokat titkosszolgálati akciókkal és módszerekkel, droggal, szexszel, korrupcióval bármivel lejáratod, megbuktatod, és „elvtársaidat” segíted azután hatalomba."

Forrás: Magyar Nemzet