Bayer Zsolt a Kúrián is vesztett Hadházy ellen

HírKlikk 2020. szeptember 16. 12:46 2020. szept. 16. 12:46

300 ezer forintot kell fizetnie – korábban azt ígérte, ötforintosokban fogja odaadni a pénzt.

A Kúria ítélete szerint, Bayer Zsolt megsértette Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő személyiségi jogait. Ezzel helyben hagyták a másodfokú ítéletet, ami alapján a fideszes publicistának 300 ezer forint sérelemdíjat kell fizetnie Hadházynak, és bocsánatot is kell kérnie tőle – írta a 444.

Bayer tavaly azt írta, ötforintosokban fogja kifizetni az összeget, ami az akkori Index számításai szerint, 252 kilót nyomott volna. „Egy szép, nagy zsákban fogom tanúk jelenlétében behajítani a kertjébe, szedegesse csak össze szorgalmasan, és vegyen zoknit a büdös lábára.”

Hadházy erre ezt válaszolta a Facebook-on: „1) Társasházban lakom, közös udvarral két pedagógussal. Ők rendes emberek, gondolom, ha egy halom aprót találunk az udvarunkon, segítenek összesöpörni és megőrizni, amíg a tulajdonosa nem jelentkezik érte. 2) A nekem megítélt sérelemdíjat kérem két héten belül átutalni. Amennyiben nem érkezik meg az utalás, kénytelen leszek végrehajtást indítani.”

Bayer 2017. október 31-én a blogján azt írta: „Hadházy geci, Szél Detti nyeli.” Egy hónappal később pedig „Hadházy egy utolsó, szemét, becstelen gazember” címmel írt a politikusról.

Forrás: 444.hu