"Bayer Zsolt, aki a szájával sz@rt"

HírKlikk 2019. február 1. 05:00 2019. feb. 1. 05:00

Szarkasztikus emlékművet állítottak Bayer Zsoltnak ismeretlenek a Jászai Mari tér közelében, a Pozsonyi és a Katona József utca sarkán. "Bayer Zsolt, aki a szájával sz@rt" - ezt írták a Petőfi Művészeti Akciócsoport ismeretlen tagjai a fideszes megmondóember első szobrára, amit illegálisan állítottak fel Újlipótvárosban, egy kutya-illemhely közepére.

Az arannyal lefújt gipsz szobrocskát a Mérce vette észre, és alaposan dokumentálták is a műalkotást. A szobrot készítők a következőt írták közleményben:

Bayer Zsolt a pártállami  ököl, aki nemtől életkortól függetlenül csap le bárkire aki szájára veszi a NER-t vagy az állampárt vezetőit a lovagkereszt után saját köztéri szobrot kap. Érdemül évtizedes munkájának amivel hozzájárult a közbeszéd eldurvulásához a hungarista demagógia új virágkorához. Álljon neki emlék, mert senki nem tud annyira fröcsögni, gyűlölködni, uszítani a magyar nyelvet méltatlanul használni mint ő. Emlékezzünk gyönyörű szavaira amivel a romákat illette, emlékezzünk, mennyire fájt neki, hogy nem sikerült mind beásni az orgoványi erdőbe és emlékezzünk milyen vehemenciával tiport sárba egy tizennyolc éves lányt. Ezek a soha nem múló hőstettek örök mementóért kiáltanak, amit most megadunk neki, ábrázolva igaz valójában, naturalistán amilyennek Isten teremtette.

Forrás: Hírklikk