Bayer Zsolt műsorában játszotta a hülyét Schmidt Mária

HírKlikk 2019. december 31. 07:40 2019. dec. 31. 07:40

Az európai baloldali elit „ottmaradt ideológia nélkül, és erre használja most ezt a klímát, ezt a klímavészhelyzetet, klímakatasztrófát," mondta Schmidt Mária a Hír TV vasárnap esti műsorában Bayer Zsoltnak – a 444 szerint. 

A portál kiemeli, hogy a XXI. Század Intézet és a Terrorháza vezetője hozzátette: „nem tudom, hogy mi az, hogy klímaváltozás. Hát, minden változik a világban. Pont a klímának kéne állandónak lenni? Még a szavakat sem értem, amit beszélnek."

„Nem értem, hogy mi az, hogy klímasemlegesnek kéne lenni. Ez azt jelenti, hogy betiltják az időjárást?" – mondta Schmidt.

Szerinte a közös uniós környezetvédelmi akcióterv amúgy sem jó semmire, hiszen a legnagyobb kibocsátókra, Indiára, Kínára, nincsen semmilyen hatással. Szerinte az Európai Unió azt fogja kikísérletezni, hogy miként tudja magát tönkretenni. „Azt látom, hogy a politikai elit Brüsszelben, és egyébként a nyugati országokban tehetetlen ezzel a hullámmal szemben. Megpróbál ráülni, lépést tartani, de nem találja a receptet ezzel szemben" – zárta a témát.

 

Forrás: 444.hu