Deutsch Tamás apósát gyilkolták meg Óbudán – a DK részvétét fejezte ki

HírKlikk 2021. december 5. 12:15 2021. dec. 5. 12:15

Deutsch Tamás apósa, Lazsányi László volt az a 66 éves férfi, akit pénteken este halálosan megkéselt Óbudán, a III. kerületben, az albérlője.

Szombat este még csak annyit lehetett tudni, hogy egy ismert fideszes politikus apósa volt a gyilkosság áldozata, idézi az Index az RTL Klub hírét. Ezzel párhuzamosan, a Tények ismertette, hogy az áldozat népszerű focista volt a 80-as években. 

Késő este a Blikk szúrta ki ifjabb Dunai Ede író – id. Dunai Ede egykori labdarúgó fia – bejegyzését, amelyben ő már meg is nevezte, hogy Lazsányi László az áldozat. Lazsányi pedig Deutsch Tamás feleségének, Deutsch-Lazsányi Erikának, az MTK ritmikus sportgimnasztika szakosztálya elnökének az édesapja.

Dunai Ede a bejegyzést később eltávolította, viszont szombat este Deutsch-Lazsányi Erika is közölte a Facebookon a szomorú hírt.

„A Demokratikus Koalíció közössége megdöbbenve értesült a Fidesz EP-képviselőjének, Deutsch Tamásnak családját ért tragédiáról. Ezúton szeretnénk kifejezni legőszintébb részvétünket a hozzátartozóknak" – írta közösségi oldalán a párt.

Forrás: Blikk