Elkészült: Borkai Zsolt szerelmi bánatban szenved Georg Grosz műtermében

HírKlikk 2020. február 12. 10:15 2020. feb. 12. 10:15

drMáriás a közelmúltban a Magyar Narancsnak adott interjújában harangozta be Borkai Zsoltról készülő új festményét. A remekmű megszületett, címe: Borkai Zsolt szerelmi bánatban szenved Georg Grosz műtermében.

A magyar politika és sport Alain Delonja nincs jól – így kezdi a művész rövid írását, amelyet a közösségi oldalán bemutatott festmény mellé írt. 

A festményhez csatolt leírás így folytatódik: Amióta legendás akció-videóját mindenki látta, a nők, akik egykor csak úgy ragadtak rá, mind-mind eltűntek mellőle. Már pénzért se jönnek. Nem maradt más, csak a rettenetes magány. Mit lehet ilyenkor tenni? A házban téblábolva, egyszer az egyik asztalon fekvő aranyrudakat simogatni abban a reményben, hogy hátha akad még nő, aki ennyiért bevállalja, máskor a másikon fekvő cuccokat nézegetve, szomorúan öngyilkosságon merengni. Vajon nyelje le a lólengésben nyert olimpiai aranyérmét? Vagy vágja fel az ereit a jachtos buliban legendássá vált Fekete Pákó cédével? Esetleg megigya a Lidl-ben vásárolt italokat, amelyek a tengerparti kirándulásról maradtak? Netán fecskendezzen mérget az ereibe vagy nyeljen cián-kapszulát? Mit tehet az, aki egykor a világ császára volt, mára meg már a mögötte gubbasztó kutyának sem kell? Nem elég, hogy álmai hajója elsüllyedt, de még a Valentin-nappal is hergelik...

Forrás: Hírklikk