Felmondott a polgármesteri hivatal minden dolgozója

HírKlikk 2024. október 13. 09:10 2024. okt. 13. 09:10

Nógrádmegyeren nem kívántak az új polgármesterrel együtt dolgozni. A település most megválasztott vezetőjét meglepte, hogy üres irodákat talált, de azt is beismerte, hogy a megválasztása után egyszer sem próbált velük beszélni, ráadásul a kampányban is a jól képzett dolgozók cseréjét helyezte kilátásba.

„Mindenkinek megvolt a megfelelő végzettsége, mindenkinek megvolt a közigazgatási szakvizsgája, doktori diplomája, a pénzügyeseknek megfelelő végzettsége. Tehát gyakorlatilag volt egy jól felállított hivatal, ami 5-6 főből állt. Szeptemberben két dolgozónk ment nyugdíjba, a többiekre pedig az új polgármester úr nem tartott igényt. Egyetlen egy alkalommal sem kereste meg őket személyesen és a választási kampányban folyamatosan azt hangoztatta, hogy itt változásra van szükség" – nyilatkozta az ATV híradónak Verbói Gábor, leköszönő polgármester.

Az új polgármester a fiatalok támogatásáról, őket érintő programok tervezéséről és új betonüzem létesítéséről beszélt.

Sokként ért, hogy üres irodákat találtam mindenhol, azon vagyunk, hogy minden posztra megtaláljuk a megfelelő munkaerőt, és ez folyamatban van – mondta Rácz Roland, új polgármester.

A korábbi polgármestert 34 év után nem választották újra. A helyi romák szerint a munkatársak nem véletlenül mondtak fel. Véleményük szerint eddig ők háttérbe voltak szorítva. Szerintük most más világ lesz.

Forrás: atv.hu


Hírklikk

Támogasd a munkánkat, hogy egyre több tényfeltáró anyaggal, izgalmas riportokkal tartsunk ellent a kormányzati propagandának.

Támogatom
Támogatom