Kis Grófo is koronavírusos, kórházban ápolják

HírKlikk 2020. november 26. 08:24 2020. nov. 26. 08:24

Koronavírus szövődményeként fellépő kétoldali tüdőgyulladással fekszik kórházban az Kis Grófo – értesült a Bors.

Kis Grófo, azaz Kozák László kedden került kórházba köhögés, magas láz és szédülés tünetekkel. Kiderült, hogy nagyobb a baj, mint azt elsőre gondolta. Bent is tartották.

Nem szívesen beszélek erről, bár ha az esetem bárkit is arra sarkall, hogy maszkot hordjon, hogy vigyázzon magára és környezetére, már megéri beavatni az embereket. Hirtelen rosszul lettem. Az egyik pillanatban még semmi bajom nem volt, a másikban magasra szökött a lázam, szédülni kezdtem, köhögni, alig kaptam levegőt. Kedden kerültem be a kórházba, mert akkorra már nagyon rosszul éreztem magam. A szédülés állandósult, magas lázam volt és nagyon rossz volt az általános közérzetem – mondta a lapnak a mulatós zenész.

Kis Grófon a kórházba kerülését követően elvégeztek egy CT-t, kiderült, hogy kétoldali tüdőgyulladása van.

– A meglehetősen erős testi tüneteim mellett, a mentális állapotom sem az igazi. Egyedül fekszem a kórházban, senki sem látogathat meg, hiányzik a családom, még soha életemben nem voltam ilyen kiszolgáltatott helyzetben, elég nehéz most minden. Igyekszem persze jókedvű maradni, de nem egyszerű, ijesztő, ami történik velem. Imádkozom, hogy gyorsan túl legyek rajta, és ne legyen nagyobb probléma – fűzte hozzá.

Forrás: Bors