Ma indul Rónai Egon új műsora

HírKlikk 2019. szeptember 2. 05:30 2019. szept. 2. 05:30

Szeptember 2-től minden este az ATV Spiriten láthatják Rónai Egon portréműsorát.

Különleges sorozat indul szeptember 2-tól az ATV Spirit tévécsatornán. A Húzós, Rónai Egon népszerű portréműsora egyéves szünet után tér vissza, méghozzá napi műsorként – írja a Media1. A Húzósban készített beszélgetésekből már öt könyv is megjelent.

Az őszi szezonban összesen 75 Húzós-adás készül, 150 vendéggel, az első héten pedig már a 200. adását ünnepli a műsor. Rónai Egon beszélget többek között Szuper Leventéve,Szente Vajkkal, Csonka Andrással, Balzsay Károllyal, Esztergályos Cecíliával, Zsidró Tamással, Juhász Annával, Peták Istvánnal, Gazsó Györggyel és Jakupcsek Gabriellával is.

„Szerintem példátlan, hogy minden hétköznap este két izgalmas, érdekes személyiség életét, gondolatait, örömeit és bánatait mutathatom meg a nézőknek. Megtisztelő és egyben súlyos felelősség, ugyanúgy a vendégeim, mint a nézők felé. Bizalmi helyzetben vagyunk egymással. Vannak pillanatok, amikor azt érzem, ez talán sok, ezt nem is lenne szabad megmutatni a televízióban, annyira mély, bensőséges helyzet. És van, amikor arra gondolok, de jó, hogy ezt sokan láthatják! Én csak kérdezek, a többi a vendégemen múlik” – nyilatkozta a Media1-nek Rónai Egon.

Forrás: media1.hu