Magyarország miniszterelnöke ne fogjon kezet egy idióta diktátorral!

HírKlikk 2020. június 6. 11:27 2020. jún. 6. 11:27

„Persze mindenki csinálhat ostobaságot. Kezet foghat járvány idején. Elmehet Fehéroroszországba, ahol egy hülye diktátor szerint, csak vodka kell a vírus ellen, ennek megfelelően tombol is a járvány” – írja Facebook posztjában Hadházy Ákos független képviselő Orbán Viktor fehéroroszországi látogatása kapcsán. 

„Megteheti mindkettőt egyszerre, ráadásul, ha akar, foghat kezet magával az idióta diktátorral is. De könyörgöm, ne magyar miniszterelnökként tegye! (És ne vigyen 160 milliós ajándékot a mi pénzünkből!). Ha miniszterelnökként teszi, két dolgot üzen a saját népének. Ne törődjetek holmi vírussal, nyugodtan hagyjátok otthon, vagy csak az állat, nyakat melegítsétek vele; vége, elmúlt, ha meg esetleg visszatér, legfeljebb mehettek megint karanténba, én meg szólok Cecíliának, hogy rendelje el a teljhatalmamat (ami egyébként amúgy is megvan, csak ugye azt is lehet fokozni), meg bezárjuk az összes kórházat a többi beteg elől (propagandisták pedig megmagyarázzák, hogy enyém a legjobb járványvédelem és egészségügy nem csak a Földön, de az egész Naprendszerben). 

Másrészt felnézek az idióta fehérorosz diktátorra, aki már előbbre tart a demokráciából a diktatúrába vezető úton, de majd tanulok még tőle. Ő már például annyit csalt legutóbb, hogy egyetlen ellenzéki sem jutott a parlamentbe. 

 
Forrás: Hírklikk