Nem fogod elhinni, hogy Schmuck Andor milyen fotót adott le a Választási Irodának

HírKlikk 2019. szeptember 8. 16:59 2019. szept. 8. 16:59

Schmuck Andor vasárnap délután 16:00-tól a választási bizottság döntése alapján hivatalosan is polgármester-jelölt lett Budapest belvárosában. A Nemzeti Választási Irodának olyan fényképet adott le, amitől leesett az állunk. Íme:

A politikus azzal indokolta döntését, hogy az elmúlt 49 évben ez a legjobb kép róla. Egy biztos, zseniális humora van.

Terveiről közösségi oldalán a következőket írja:

"Programom egyszerű, pártideológia-mentes, mert nincs jobb- vagy baloldali közbiztonság, mert nincs jobb- vagy baloldali szociális kérdés. Nincs jobb- vagy baloldali ingatlanhasznosítási probléma, csak a feladat van, amit meg kell, és lehet oldani! Ezért azt szeretnénk elérni, hogy az V. kerület - Belváros - Lipótváros önkormányzat ingatlanhasznosítási, bérbeadási közterület engedélyekből (pl. terasz), parkolási és ezen, területekkel összefüggő adóbevételek összegének felét a társasházban lakók kapják meg"

- írja Schmuck a Facebook-oldalán, majd így folytatja:

A tavalyi évben az V. kerületi önkormányzat költségvetése, több, mint 40 milliárd forint volt - összehasonlításképpen: a VI. kerület 13 milliárdból gazdálkodik. Az ezen típusú bevételek - melyeknek a fele jár önnek, meghaladták a tavalyi évben a 10 milliárd forintot. Ez azt jelentené, ha az ön támogatásával sikerül megvalósítani, hogy a fent említett bevételek felét megkapják az itt lakók, az lakásonként 300-400 ezer forintot jelentene önnek évente. Ön pedig eldönti, hogy csökkenti vagy megszünteti a közös költséget, vagy lakásonkénti 300-400 ezer forintból felújításba kezd, összefogva a házban élőkkel.