"Nem hiszem, hogy van ember, aki komolyan venné Kövér Lászlót"

HírKlikk 2019. szeptember 12. 11:36 2019. szept. 12. 11:36

A Nemzet Színésze címmel kitüntetett Kossuth- és Jászai Mari-díjas Molnár Piroska adott interjút a Magyar Narancsnak.

Az Orbán-kormánnyal közismerten nem szimpatizáló művész a Magyar Narancs kérdésére, miszerint a megnyilvánulásai miatt nem fél-e esetleg a retorziótól, azt mondta: Milyen retorzió érhetne engem? Elmúltam hetven, legfeljebb abbahagyom a pályát.

„Szóval nincs bennem ilyenfajta félelem. Mostanában egyébként el szoktam töprengeni azon, nem túl jó szájízzel, mennyire nem szabad a művésznek a hatalomhoz dörgölőznie. Semmilyen hatalomhoz. Elég, hogy én tudom, mit gondolok, meg legfeljebb a közeli barátaim tudják, de nem kell, hogy ezt a közönség orrára kössem” – tette hozzá a színésznő.

Tíz évvel ezelőtt a színésznő és számos kollégája – megelégelve a homoszexuálisokat érő verbális és fizikai támadásokat – előadta Lily Allen Fuck You című számát. A lap szerint egy ilyen kiállás újra időszerű lenne most, hogy az Országgyűlés elnöke szerint egy normális homoszexuális tudja, hol a helye.

"Nem hiszem, hogy van ember, aki komolyan venné Kövér Lászlót. Aki komolyan veszi, azt én nem veszem komolyan. Azt gondolom, minden normális ember pontosan tudja, hogy kell kezelni egy ilyen nyilatkozatot. A bolondokkal meg nincs mit csinálni. Naponta benne van az újságban, hogy ezért vagy azért, amit a mi vezetőink tesznek, Nyugaton már rég lemondtak volna a politikusok. Nálunk történik valami? Nem. Nem is fog. Akármit csinálsz" - tette hozzá.

Forrás: Magyar Narancs