Orbán Viktor úgy érzi, Brüsszelben keresztre akarták feszíteni

HírKlikk 2024. október 11. 09:05 2024. okt. 11. 09:05

Csekély esély van közös uniós kiútra a versenyképességi csapdából, „nagyon távol vannak az álláspontok, ezért Magyarországnak nem is Európával, hanem magával kell foglalkoznia", hiába adjuk mi az uniós elnökséget – jelentette ki a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában pénteken reggel Orbán Viktor.

A miniszterelnök elmondta, hetek óta csak a magyar gazdaság kérdéseivel foglalkozik, a brüsszeli „keresztre feszítési kísérlet, az kitérő volt".

Mi összeraktuk az első nagy akciótervet, amellyel a magyar gazdaságnak fogunk új lendületet adni - jelentette ki, hozzátéve, csütörtökön a gazdasági kabinet vezetőjével tekintette át az elgondolásokat, körvonalazódnak az intézkedések, amelyek közül a megfizethető lakhatás megteremtését, a bérek emelését és a kisvállalkozások „méretnövekedésének" elősegítését emelte ki.

Óriási lendületet adunk a magyar gazdaságnak, mindegy, mit mond Európa, mi fenntartjuk a gazdasági semlegességet, tehát nyugatról is, meg keletről is csak azt fogadjuk el, ami jó a magyaroknak, és ami ellentétes az érdekeinkkel, azt el fogjuk utasítani – jelentette ki Orbán Viktor, hozzátéve, hogy ez 3-6 százalékos gazdasági növekedést fog eredményezni, ami már a jövő évben érezhető lesz.

Forrás: MTI


Hírklikk

Támogasd a munkánkat, hogy egyre több tényfeltáró anyaggal, izgalmas riportokkal tartsunk ellent a kormányzati propagandának.

Támogatom
Támogatom