Rogán Cili, a címlaplány

Föld S. Péter 2019. április 18. 10:03 2019. ápr. 18. 10:03

Nem kell hozzá különösebb fantázia, anélkül is sejthető, hogy a Mahir Cityposter Rogán Antal felesége miatt mondta fel az együttműködést a HVG-vel. A hetilap eheti címlapján ugyanis Rogán Cecília szerepel, frissen fodrászolt frizurával és hajcsavarókkal, mely utóbbiak mintegy véletlenül, pénzkötegekből lettek kiképezve. Ez a címlap lett volna látható sok száz hirdetőoszlopon.

A Rogán házaspárnak nem ez az első olyan esete a sajtóval, amikor az újság húzta a rövidebbet. 2016 októberében a Népszabadságban jelent meg egy cikk - majd ezt követően újabb részletek – arról, hogy a Rogán-család helikopterrel utazott Rogán Cecília barátnőjének, Szabó Zsófi színésznőnek vidéken tartott lakodalmába. Ebből az írásból nagy botrány kerekedett, s néhány nappal később bejelentették, hogy megszűnik a Népszabadság.

Amikor Cili a férje közelében nem mert vécére menni

Rogán Cili és Tóni vonzódása a médiához nem újkeletű. 2010. márciusában a TV2 Mr és Mrs című vetélkedőjének heti sztárpárjai közé meghívták Rogán Antalt és feleségét, Cecília asszonyt is. Az akkor V. kerületi fideszes polgármester (egyben országgyűlési képviselő) és párja rezzenéstelen arccal válaszolgattak a magánéletüket firtató, sokszor az intimitás határát súroló kérdésekre, melyek során házasságukra, otthoni meztelenkedésre, vagy éppen az anyagcsere-folyamatokra is kitértek.

Amikor a szemérmességről kérdezték Cecíliát, Rogán Antal válaszolt helyette. Elmondta, a meztelenségnek is megvan a helye, majd egy történettel igazolta, hogy felesége szégyellős asszony. „Egyszer elmentünk Rómába egy hétvégére. Utolsó nap, már kifelé menet a repülőtérre, lemegyünk, én mondom, hogy fizetek. Cecil mondja, hogy „jajj, otthagytam valamit a szobában”, boldogan felrohan. Én már kifizettem, hívtam a taxit, még mindig semmi. Egyszerűen az történt, hogy hiába laktunk egy szobában, gyakorlatilag nem mert előttem, úgy, hogy én ott voltam, elmenni wc-re. Két egész napon keresztül kibírta”- nevetett jóízűen feleségén Rogán.

Régi szép idők. Merthogy, mostanság semmi sem olyan, mint valamikor volt. Amint azt a Népszabadság 2016. októberi, és a HVG mostani esetében is láthattuk, a Rogán család és a média kapcsolata ma már sokkal inkább félelmetes, mintsem mulatságos.