Szijjártó eladja az országot a háttérhatalomnak

Föld S. Péter 2021. február 5. 16:23 2021. feb. 5. 16:23

Legalábbis a fideszes kommentelők szerint, akik nehezen tudják megemészteni, hogy a Világegyetem Legtöbbet Utazó Külügyminisztere a világot rabigába hajtó bankárokkal, a Rothschild család tagjaival tárgyal. 

Ráadásul ezt nem valamilyen libernyák, oknyomozó, Soros-bérenc portál szimatolta ki és tette közkinccsé, hanem maga Szijjártó Péter osztotta meg a Facebookon. A külügyminiszter közlése kiverte a biztosítékot a Fidesz-hívőknél.

„A Rothschild család története az 1700-as évekre nyúlik vissza, ők alkotják a világ egyik leggazdagabb és legbefolyásosabb bankárdinasztiáját, vállalatuk a világ egyik legnagyobb pénzügyi szolgáltatást nyújtó társasága. Erőteljesen jelen vannak Közép-Európában, mi is szívesen működünk velük együtt.”

Ezt írta Szijjártó ahhoz a fotóhoz, amelyen a Rothschild család képviselőivel ül egy asztalnál. Hogy konkrétan miről tárgyaltak, arról nem szól a bejegyzés, csak annyit lehet tudni, hogy valamiféle együttműködés van kibontakozóban. Merthogy, így Szijjártó, „mi is szívesen működünk velük együtt”.

Nem mindenki látja ezt a fideszesek közül ennyire jó történetnek, vannak, akik nehezen tudják lenyelni a békát. Ami persze érthető, Orbán Viktor pártja évek óta csatázik a nemzetközi karvalytőkével, a párt prominensei megszólalásaikban csak ritkán mulasztják el megemlíteni Soros György és a hozzá hasonlók mesterkedéseit.

És akkor most, tessék, nemzetünk egyik legjobbja, Szijjártó Péter, lepaktál az ellenséggel. Mit lepaktál, mosolyogva ül velük ugyanannál az asztalmál!

Ahelyett, hogy szilaj magyarként azt mondaná nekik: abcúg!

De minimum azt, hogy nem leszünk gyarmat!

S hogy nem a levegőbe beszélünk, álljon itt egy kis ízelítő a Szijjártó bejelentését övező hozzászólásokból. (A kommentekből eredeti helyesírással idézünk, és a szóhasználaton sem változtattunk.)

■ „Ők uralnak mindent. Ezek legyenek az utolsók, akikkel egyáltalán szóba állunk!” 

■ „A Rotschild-családdal együttműködni jó? Hát ez egyre rosszabb lesz! A covid-os túlzások után itt van ez is! Fidesz-es vagyok, másra nem tudnék szavazni, na de kezd nem jó irányba menni a szekér kedves Péter!”

■ „Mit mondjak.... Most meg lepődtem.... Nem vet jó fényt a dolgokra, hogy ezekkel üzletel!!!! Tojok rá hogy mióta vannak európában !!!....”

■ „Csak okosan ezekkel Péter! Ezek a háttérhatalom emberei. Vigyázzni kell velük!”

■ „A Rotschildokkal nem szabad üzletelni! Minden baj okozói! Ők a háttérhatalom, csak rosszul járhatunk, messziről kerülendő!!!!!”

■ „Olyanok ezek is mint Soros? Mert ha jól olvastam, ezek még rosszabbak...De akkor minek áll velük szóba egy keresztény kormány? Lesznek ösztöndíjjasaik?”

■ „Eddig azt gondoltam, mondtam, hogy méltó és talán egyetlen megfelelő utódja lehet majd Orbán Viktornak. Nos, ezzel a posztjával ezt erősen megkérdőjelezte!

■ „Ezek évszázadok óta a sátán szolgái... Sok jót nem olvastam róluk.   Becsületük a pénz!”

A teljesség igénye nélkül idéztünk a szalonképesebb hozzászólásokból. Közös bennük, hogy egytől egyig a Fideszért és a magyar hazáért aggódnak. Azt nem írják a kommentelők, hogy nem szabad a pénzüket elfogadni, csak arra intik a nemzet külügyminiszterét, hogy nem árt velük vigyázni.

Mondjuk, ezt eddig is tudtuk. A vak is látja, hogy ezek a tugyukkik nem jót akarnak nekünk, hanem rosszat.