Tarlós István kiérdemelte a hónap legszánalmasabb kampányfogása címet

HírKlikk 2019. szeptember 21. 16:57 2019. szept. 21. 16:57

A Budapesten forgató Scarlett Johanssont fogadta hivatalában Bömbi Bácsi, a független főpolgármester, abban reménykedve, hátha ez is hozhat néhány szavazatot a kampányban. 

A Bors beszámolója szerint a híres színésznő először arról beszélt, hogy húsz éve járt Budapesten, és örömmel látta, milyen sokat változott azóta a város. Majd szóba hozta a főpolgármesternek, mennyire felkapott Budapest a filmesek körében, és milyen sok mozit forgatnak nálunk. Erre Tarlós István rákontrázott, és elárulta a világsztárnak, hogy nemcsak a filmesek szeretik a várost, hanem a turisták is.

Tarlós és a színésznő között szinte vibrált a levegő, így a főpolgármester megmutatta irodáját is a színésznőnek, akivel a város történetéről és működéséről beszélgetett. A kerületek és a főváros viszonya kapcsán New York is szóba került, hiszen mindketten találkoztak személyesen korábbi New York-i polgármesterekkel.

A színésznő akkor lett a legboldogabb, amikor megtudta, hogy a 30 éve a városvezetői pályán dolgozó Tarlós újabb 5 éves ciklusért indul.

A színésznő öröme annyira felvillanyozta Bömbi Bácsit, hogy nemcsak virágot adott a vendégének, hanem különleges ajándékkal is kedveskedett: 3 ezüstérmét adott át. Az egyiken a Hősök tere, a másikon a Halászbástya, a harmadikon a Budai Vár látható, a hátoldalukon Budapest címerével.