Tiborcz István hazajött, a reptéren sokan lefotózták

HírKlikk 2021. november 24. 19:00 2021. nov. 24. 19:00

Tiborcz István a többi gazdag NER-társtól eltérően, most nem luxus magánrepülővel utazott, hanem a WizzAir fapados járatával. Talán csak azért, mert egyedül repült, a családja nem tartott vele.

A Blikk egyik olvasója vette észre Orbán Ráhel férjét a malagai reptéren. Ez a nagyváros közel van a szintén spanyolországi Marbellához, ahová a Tiborcz család költözött. A Budapestre induló járatra várakozók közül többen is felismerték Tiborcz Istvánt a reptéren, sokan lefotózták.

Orbán veje korábban azt mondta, hogy bár Marbellára költöztek, üzleti célból időnként haza fog jönni. „Alapvetően két ok miatt döntöttünk úgy, hogy Marbellába költözünk. Egyrészt adódott néhány üzleti lehetőség, amelyekkel élni akartam, emiatt igen sok időt kell Spanyolországban töltenem. Azt viszont nem akartam, hogy keveset találkozzak a gyerekekkel. Másrészt a kislányom öt éves, az utolsó évben, az iskola előtt jó lehetőségnek tűnt, hogy angolul és spanyolul tanuljon ő és a testvérei is. A legképtelenebb találgatások jelentek meg arról, hogy felszámolunk itthon mindent, holott további üzleti lehetőségeken dolgozom Magyarországon és külföldön is.”

Forrás: Blikk