Nagy nevek, nagy árak: kiszivárogtak a Ferencváros BL-mérkőzéseinek jegy árai

HírKlikk 2020. október 16. 17:45 2020. okt. 16. 17:45

Nagy sztárok érkeznek Magyarországra, ami a leendő jegyárakból is jól látszik.

Mint már korábban Kubatov Gábor elárulta, nem lesz olyan egyszerű jegyet szerezni a Ferencváros BL-mérkőzéseire, ugyanis először kötelezően az UEFA szponzorai kapnak belépőket, aztán a vezetőedző és a játékosok családtagjai. Ezután jönnek a szakmai stáb tagjai és a csapat mellett dolgozók. Őket az FTC legendás sportolói követik, valamint a klub támogatói és vendégei.

Mindezek után jönnek azok a személyek, akik megvették a bérletet az FTC előző szezonjára és nem váltották vissza azokat, miután kiderült, hogy nem lehetnek nézők a mérkőzéseken. Majd jöhetnek azok a bérletesek, akik a sorsolás előtt vették meg a Fradi idei szezonjára vonatkozó bérletüket.

Miután lementek ezek a körök, ezt követően juthat egy átlagos szurkoló is jegyhez, na de mennyiért?

A Munkások Újsága birtokába jutott egy kiszivárgott felvétel a várható jegyárakról.

A mérkőzésekre csak bérleteket lehet majd venni, amelyeknek ára 50 ezer forinttól 120 ezer forintig terjed. Tehát amennyiben ténylegesen látni szeretnénk valamit a meccsből, akkor nem árt mélyen a zsebünkbe nyúlnunk.

Természetesen létezik VIP bérlet is, amelynek ára  600 ezer forint. Ezért az árért cserébe azonban nem csak biztosan látni fogjuk a mérkőzéseket, de különleges szolgáltatásokat is kapunk, mint például az all inclusive büfé.