Új kolostort minden magyarnak!

Gusztos István 2023. augusztus 21. 18:00 2023. aug. 21. 18:00

Ez lehet a magasztos cél, amely igazán méltó Orbániához! Manapság közpénzt jobb célra nem is lehet elkölteni.

Íme a fénykép a hargitafürdői új pálos kolostor felszenteléséről.

A különböző avatásokra kiválóan alkalmas, protestáns létére Szent István-i értelemben nemzetegyesítő „házelnök", Kövér László, valamint a „kormány" esze – sok közül az egyik –, Soltész Miklós jelenléte bizonyára azt fejezi ki, hogy az anyaországiak is hozzájárultak – boldogan – a nagyszerű és időszerű létesítmény elkészültéhez.

Ez pompás, ám kevés: kolostort minden magyarnak, az anyaországiaknak is!

A fénykép nem árulja el, férfiaknak vagy nőknek készült a korszerű, jövőbe mutató építmény, vagy netán koedukált. Mindegy is: kolostorba nem azért megy az ember, hogy zabolátlan, vad nemiségét kiélje – bármit is írt erről Diderot Az apáca című förmedvényében, vagy bármit is hazudoznak újabban a frissiben kitüntetett Böjte Csaba némely alkalmazottjáról.

A lényeg: sem az anyaországi, sem általában a Kárpát-medencei magyarság nem élhet új kolostorok nélkül! A régiek már roskadoznak, némelyik annyira lezüllött, hogy állami iskolának vagy egyenesen kórháznak vélné az ember!

A nemzetegyesítő buzgalmú Kövér Lászlónál és társánál, a nagy eszű Soltész Miklósnál senki sem találhat alkalmasabbakat új kolostorok átadására, sőt, felszentelésére! Kövér például ezzel is harcol Európa megmentéséért, kiszabadításáért az Isten-gyilkosok utódainak karmaiból!

Orbánia előre megy, nem hátra! Építsünk hát sok-sok kolostort, százat, ezret – hadd jusson mindenkinek, akinek fontos a keresztény Európa, a boldog jövő – olyan jövő, amikor a földrészen kívüli hatalmak – ahogyan ezt Kövér László egyáltalán nem eszelősen, hanem „NER"- bölcsen megjegyezte – nem provokálhatnak ki európai háborúkat..!

Építsünk hát új kolostorokat a békéért! Pénze van hozzá az anyaországiaknak, mint a tenger – boldogan adják a nem kolostorépítő keresztények, ahogy a zsidók, az ateisták is…

Mert egy a nemzet, és Orbán megbízásából Kövér az ő prófétája…