Gesztesi fagyit mér a Lupán

HírKlikk 2019. június 12. 21:59 2019. jún. 12. 21:59

A népszerű színész, Gesztesi Károly élete hatalmas fordulatot vett: fagylaltot árul Budapest Tengerpartján, a karibi hangulatot idéző Lupa Beachen. Igaz csak egy alkalommal, június 13-án este, az első Lupa Beach Gasztro Esten.”

“Budakalászi vagyok és most, hogy itt a strandszezon, a fiaimmal gyakorta leugrunk a Lupára. Állati izgalmas, hogy a város határában van egy fehérhomokos, pálmafás tengerpart”

– meséli Gesztesi Károly, aki a lazulós strandolás mellett aktív szerepet is vállal a Lupa “életében”.

“A szervezők megkértek, hogy látogassak ki a Gasztro Estre, gondoltam, ha már ott leszek, beállok egy fagyispult mögé. Gyerekkoromban lenyűgözve néztem Alfonzót Bagamériként, most én is kipróbálhatom ezt a “mesterséget” - mondja Gesztesi, aki mellett több ismert személy is ott lesz a Lupa változatos gasztronómiai kínálatát bemutató rendezvényen.

Kembe Sorel színész-műsorvezető például sört csapol majd, a TV2 Jóban Rosszban sorozat egyik sztárja, Legerszki Krisztina a Coke Lounge-ban készít koktélokat, a Konyhafőnök VIP című tévéműsor népszerű versenyzője, Kovács Dóri szintén a pult mögé áll, s a Rockburgerben Havai Gábor gitározik majd.

A Costes Beach Klubjában pedig portugál vacsora várja az érdeklődőket, a hozzátartozó borpárosítással, a Costes Michelin-csillagos séfek prezentálásában a Lupa Beach Gasztro Esten, ami megmutatja, hogy a Lupa nem csak strand, hanem akár egy holdfényes vacsorát is elkölthetünk Budapest Tengerpartján, ahova este már belépőt sem kell fizetni.

Forrás: Hírklikk