Krug Emília babát vár

HírKlikk 2019. július 11. 11:38 2019. júl. 11. 11:38

Krug Emília babát vár - számolt be az atv.hu. A műsorvezető lassan várandóssága feléhez érkezik, s már azt is tudja, milyen nemű lesz a gyermeke.

"Tíz éve vagyok együtt a férjemmel, nyolc éve házasodtunk össze" - avatta be a tévés a részletekbe az atv.hu-t. "Mindig tudtuk, hogy szeretnénk babát, de ki is szerettük volna élvezni a közös életünket. Imádunk moziba, színházba járni, jönni-menni, barátokkal találkozni. Az utóbbi időben éreztük azt, hogy jó lenne egy gyerekkel együtt felfedezni a világot. Ahogy elhatároztuk, egyből jött is."

A szűk családdal úgy közölte a hírt, hogy mindannyiuknak külön-külön adott egy dobozt, melyben egy-egy babaruha volt. Ekkor mindenkinek leesett, hogy bővül a család. "Amit Andrásnak, a férjemnek adtam, abban kék babaruha volt" - mesélte a portálnak. "Valószínűleg működött a tudatalattim, mert valóban kisfiúnk érkezik."

A műsorvezető most lesz 18 hetes várandós, lassan elérkezik a félidőhöz. És hogy meddig kell nélkülözniük a nézőknek az ATV-n?

"Pár hónap kihagyás után, tavasszal fokozatosan már visszatérek a képernyőre" - avatta be terveibe az atv.hu-t. "Szerencsére itthonról is tudok készülni, ráadásul a férjem munkája is kötetlen időbeosztású. Ez a terv, de persze az élet bármit felülírhat."

Forrás: atv.hu