Pásztor Anna zaklatója rács mögött marad

HírKlikk 2018. szeptember 7. 08:13 2018. szept. 7. 08:13

Rács mögött marad Pásztor Anna zaklatója, miután a bíróság megalapozottnak látta a bűnismétlés és a szökés veszélyét, ezért hatvan nappal meghosszabbította a férfi előzetes letartóztatását.

Mint közöltük, az Anna & the Barbies frontemberét közel egy éve ostromolta szerelmes leveleivel a férfi, aki burkoltan megfenyegette őt. Augusztus elején felfegyverkezve, késsel ment a koncertjére, ahol a biztonságiak szúrták ki.

“November elejéig lesz egy lélegzetvételnyi időnk, utána pedig születik majd egy bírósági döntés” – mondta Pásztor Anna.

“Szerintem jobb lett volna, ha kiengedik azt a férfit, mert akkor túllépnénk végre ezen” – tette hozzá Anna férje, Galotti Balázs a Blikknek.

“Készültünk arra, hogy szabadul, valaki figyelte volna, hova megy, mert tartottunk tőle, esetleg idejön hozzánk, vagy meghúzza magát Pesten, aztán pár hét múlva felbukkan” – fogalmazott a férfi.

Testőrök vigyázzák Pásztor Anna lépéseit, de ők sem lehetnek ott mindenütt.

“A páromnak amúgy is az a legnagyobb félelme, hogy megjelenik az otthonunknál, amikor nem vagyok itthon. Bár nagyon bátor nő, és bármire képes lenne, ha a gyerekeit kell megvédenie, de félti őket, és fizikailag jóval gyengébb az illetőnél. Persze, a házunkat is figyelik, és bármi történne, pár percen belül itt lennének a biztonsági emberek”

– mondta Galotti.

A pár azt reméli, az előzetes jó útra téríti a férfit, aki meg akarta késelni az Anna & the Barbies frontemberét és végre maguk mögött tudhatják ezt a borzalmas időszakot.