Gyógyszolgáltatások fiatalok számára? Miért ne?

HírKlikk 2019. szeptember 20. 13:12 2019. szept. 20. 13:12

Az egészségmegőrzésre irányuló tevékenységek mindennapokba való beépítése fiatalkorban éppen olyan lényeges, mint az idősebb korosztály számára. Preventív szemléletmóddal rengeteg betegségre hajlamosító tényező időben kiszűrhető.

Azonban a gyógyfürdők és a wellness szállodák hiányos marketing tevékenységükkel az idősebb generáció tagjait képesek csupán megszólítani, pedig elsődleges volna vonzóvá tenni egyes gyógykezeléseiket a fiatalok számára is.

 

Modern értékőrzés

A fiatalok számára is csábítóvá válhatnak a hagyományos és a régmúlt emlékeit őrző gyógyfürdők és kezeléseik, amennyiben modern köntösbe öltöztetik azokat. Létezik egy olyan – a XXI. század elvárásainak megfelelő – rendszer, mely által korunk generációja is sztereotípiáktól mentes, tisztább képet kaphat a szolgáltatások milyenségéről, és igénybe veheti azokat.

Felelősségteljes választás

A rendszernek köszönhetően egy oldalon megtekinthetők a wellness hotelek aktuálisan elérhető szobái, valamint az általuk nyújtott gyógyszolgáltatások egyaránt. A felhasználó az egészségügyi állapotának megfelelően személyre szabottan kaphat ajánlásokat, és egyetlen kattintással le is foglalhatja azokat. 

Nyaralás alkalmával a legtöbb utazni vágyó az interneten néz utána az aktuális kínálatnak, és általában webes felületen foglalja le a számára szimpatikus szállást. Így egy gyűjtőoldal egyszerűsége és gyorsasága pozitív benyomást tehet a fiatalabb generációra is.

Az új célcsoport elérése pofonegyszerű lesz

Az oldalnak köszönhetően nem csak a felhasználó találhatja meg a számára legalkalmasabb wellness szállodát, és válogathat az ott igénybe vehető szolgáltatások közül, hanem a szállodatulajdonosok is ismertebbé tehetik szálláshelyüket, maximalizálva a szabad helyek kihasználtságát.

A dolgozó fiatalok és a középkorúak igénye megnövekedett arra, hogy kiszakadjanak a mindennapok okozta monotonitásból és feltöltődjenek, felfrissüljenek, így megfelelő marketinggel személyre szabott élményekkel találkozhatnak.

Szállodatulajdonos - újratöltve

A szobaár módosítható időszaktól és foglaltsági mutatóktól függően, ezzel a szállodatulajdonos is maximalizálhatja bevételét, és az érdeklődő is jobb ajánlatokhoz juthat. Továbbá azok is egyszerűen foglalhatnak a szálloda szolgáltatásai közül, akik nem a szálló vendégei.

Abban az esetben, ha a szállást kínáló ügyfél saját weboldalán is rendelkezik foglalási rendszerrel, egyszerűen szinkronizálhatja azt a felülettel, megkönnyítve az elérhetőséget. 

Amennyiben Ön is szállodavezető, a Spalneo értékesítői örömmel állnak rendelkezésére annak érdekében, hogy közös marketing kampányukkal a sikeres együttműködés útjára lépjenek.