Komplex, személyre szabott betegség megelőzés és gyógyítás

HírKlikk 2019. június 25. 16:20 2019. jún. 25. 16:20

Érdemes mindig szem előtt tartani, hogy testünk és lelkünk egy komplex egész. Mindennek oka van, az emberi szervezeten belül minden mindennel összefügg. Mindezek miatt (is) kiemelten fontos, hogy odafigyeljünk szervezetünk jelzéseire, hiszen ezzel gyakran megelőzhetjük a nagyobb bajt - az időben kivizsgált problémák és megfelelő kezelésük akár életmentő is lehet.

CMC – azaz Complex Medical Centre - Déli Klinika®

A klinika, ahol nemcsak egy-egy betegségre figyelnek, hanem az egész emberre. Ahol nemcsak az orvosi figyelem és gondoskodás személyre szabott, de a megelőzés, a szűrés, a diagnosztika és a gyógyítás is. Ahol a több évtizedes szakmai tapasztalat találkozik a bioinformatikai megoldásokkal, valamint a mesterséges intelligencián alapuló döntéshozatali támogatással.

A klinika megalapítói ugyanis abban hisznek, hogy mindenkinek egyénileg kell kidolgozni a betegségekkel szembeni védelmét, illetve a kivizsgálását, majd a gyógyítását is, azaz mindennek a végére kell járni, mert az emberi szervezet egy komplex egész, benne minden mindennel összefügg.

A klinikán 54 szakterület kiválóságai dolgoznak külön-külön és együttesen is az Ön egészségéért.  Ha úgy látják szakmailag indokoltnak egy-egy tünet vagy betegség kapcsán közösen alkotnak véleményt, vagy dolgoznak ki személyre szabott kivizsgálási tervet, kezelési stratégiát, vagyis a védjegyzett CMC-TEAM véleményt.

Nem csak ebben egyedülálló azonban a klinika. Hazánkban ugyanis elsőként vezették be azt a saját fejlesztésű komplex, prevenciós - betegség megelőző programot, amely minden esetben szigorúan egyedi, azaz az adott egyénre kidolgozott. Alapul veszik többek között a családi kórtörténetet, az egyén genetikai sajátosságait, jelenlegi állapotát, életmódját.

Ezek alapján rávilágítanak arra, hogy a páciensnek milyen betegségekre van erősebb hajlama és így mire kell fokozottan odafigyelnie, illetve milyen időközönként milyen szűrővizsgálatokat kell elvégeztetnie ahhoz, hogy a szervezetében kialakuló elváltozások és betegségek korán felismerésre és így gyógyításra kerülhessenek. .

Komplex, specializált szakmai programok a CMC Déli Klinikán

 

  • Fájdalom ambulancia
  • Alvásdiagnosztikai és terápiás ambulancia
  • Máj ambulancia
  • Mozgásszervi rehabilitáció
  • Emésztőrendszeri védelem és gyógyítás
  • Anyagcsere ambulancia (inzulinrezisztencia, cukorbetegség, meddőség)
  • Férfierő programok (merevedési zavarok, prosztata problémák)
  • Női harmónia program (nőgyógyászati endokrinológia, menopausa ambulancia)
  • Prehabilitáció – specializált műtéti felkészítő programok
  • Precíziós szűrőprogramok
  • Esztétikai bőrgyógyászat - svájci precíziós technológián alapuló orvosi kozmetológia és alakformálás

 

A CMC Déli Klinika elsődleges célja, hogy minden részletre kiterjedően alaposan felderítse az okokat, a tünetek, a problémák illetve a betegség részleteit, majd segítsen a páciens számára legoptimálisabb, személyre szabott betegség megelőzés vagy kezelés megválasztásában és lebonyolításában.

 

Forrás: Hírklikk