Álhírgyártóék szerint, a Fletó, a Karigeri, meg a Robi a színművészetiről tárgyaltak

Föld S. Péter 2020. szeptember 9. 18:00 2020. szept. 9. 18:00

Álhírgyártóék már megint lyukra futottak. Az Origo és a Magyar Nemzet a HírTV-nek köszönheti az újabb pofára esést, meg persze magának, amiért gondolkodás nélkül átvette azt az értesülésnek nevezett féknyúzt, amelyet a Hír TV közölt. Miszerint Gyurcsány Ferenc, Karácsony Gergely és Alföldi Róbert egy titkos tanácskozáson a színművészeti egyetemről beszélgettek, a tanoda egyik hallgatója, valamint az egyetemfoglalás egyik szervezője társaságában. A lufi hamar kifújt, a hírlapi kacsát lelőtték, a félretájékoztatás mesterei most törhetik a fejüket egy újabb koholmányon.

Csőszkunyhó ugyan nem volt és a HírTV jugoszláv békaembereket sem prezentált, ám a történet így is elég kínos. Főleg, hogy nem lehet folytatni, mert az érintettek a megkeresésre egyértelműen nemmel válaszoltak. Nem találkoztak egymással, így aztán nem is beszélhették meg a színművészeti egyetem ügyét. Márpedig a HírTV, valamint a lyukra futott Origo és Magyar Nemzet ebben bízott. Hogy lehet a történetet folytatni, másnap is lesz újabb érdekesség.

Hát, nem lesz. Per viszont, legalábbis, ha Gyurcsány Ferenc megtartja, ami ígért, lesz. A többi említett személy nem kíván perelni, legalábbis, idáig nem jelezték, de a HírtTV-nek és az álhírt közlő Origónak és Magyar Nemzetnek lesz baja így is.

Például az olvasóik várták a további szaftos részleteket, hogy akkor mit is mondott a Fletó a Robinak, és hogy erre mit válaszolt a Karigeri, ám ebből most az olvasók kénytelenek lesznek kimaradni.

Nem volt ilyen találkozás, mint ahogyan feltehetőleg bocsánatkérés is csak akkor lesz az említett lakájmédiások részéről, ha Gyurcsány tényleg perel, s mint feltételezhető, megnyeri a pert. Akkor is majd eldugva kérik az ő és az olvasók elnézését, éjfél körül egy rövid időre teszik láthatóvá, amikor csak megszállott helyreigazítás-olvasók vannak a net előtt.

Így működik ma a hazugsággyár Magyarországon. Bedobnak egy ordas félretájékoztatást, aztán hadoválnak még valamit a háttérhatalomról, a silányabbak, akik még a többieknél is tehetségtelenebbek, Soros György állítólagos mesterkedéseivel kábítják az olvasót. 

Egyébként Alföldi Róbert válaszul feltöltött a Facebookra egy videót, amint éppen „titkos egyeztetést” folytat az Átrium pincéjében, amikor a kamerát észreveszik a társával, fejvesztve elrohannak.