Apró, de fontos sikert ért el Szabó Tímea

HírKlikk 2021. május 16. 16:25 2021. máj. 16. 16:25

Vannak olyan politikusok, akik szép csendben téve a dolgukat, látszólag kicsinek tűnő, de komoly eredményeket érnek el úgy, hogy nem övezi őket ezért dicsfény. Ilyen a párbeszédes Szabó Tímea is, akinek egyik újabb sikeréről most értesülhetett a közvélemény. Egészségügyi dolgozók örülhetnek ennek.

Az egészségügy elkötelezett támogatója lévén, nem véletlen, hogy a fent említett sikert is ebben az ágazatban, ennek a dolgozói javára érte el Szabó Tímea. Facebook-posztjából tudhatjuk meg: „másodszor is elértük, hogy kifizessék az elmaradt Covid-pótlékot a Margit Kórházban”. Mint emlékeztet rá, december után, pár hete ismét arról értesítették a kórház Covid-osztályán dolgozókat, hogy a nekik megígért és járó plusz juttatást nem utalja át az intézmény. „Mindezt úgy, hogy szándékosan a hónap végén szóltak nekik erről, amikor már ledolgozták a munkaórákat”. Szabó megkereste a kórházigazgatót, majd megtudta a dolgozóktól, hogy ezután megkapták a hiányzó pénzt. 

„Az öröm nem teljes persze, mert az osztályon dolgozókat kifizették ugyan, az oltópontokon kimerülésig szolgálatot teljesítők közül viszont még nem mindenkit” – írta, megígérve, hogy  folytatja az ő kifizetésük érdekében is a munkát. 

„Soha nem hiábavaló még ebben az elnyomó rendszerben sem a küzdelem! Folytatjuk, nem hagyjuk magukra azokat, akik a legtöbbet teszik értünk a járványban!” –  zártja posztját a párbeszédes Szabó Tímea.

 
Forrás: Hírklikk