Koronavírusos lett Nagy Feró

HírKlikk 2020. október 26. 05:30 2020. okt. 26. 05:30

Nagy Feró a Star magazinnak vallotta be, hogy néhány héttel ezelőtt kisebb pánik fogta el, amikor kiderült, feleségével együtt elkapta a rettegett koronavírust.

Nagy Feró, aki nem akarta nagydobra verni, hogy megfertőzte a kór, kizárólag a Star magazinnak mesélt arról, hogyan vészelte át a házi karanténban töltött napokat és milyen tünetekkel kellett megküzdenie.

„Több mint két héttel ezelőtt túlestünk rajta. A forgatáson kiderült, hogy az egyik kolléga megfertőződött, így mindenkin elvégezték a tesztet. Akkor közölték velem, hogy bár óvatos voltam, én is beteg vagyok. A feleségem is elkapta a kórt, így együtt szenvedtük végig ezt az időszakot. A kedvesem sokkal rosszabbul viselte a fertőzést, több pihenésre volt szüksége" – mondta a Beatrice frontembere. 

Hozzátette: szerencsére három-négy nap alatt átment rajtuk. Kisebb pánikba esett, hiszen mégiscsak egy világjárványról van szó.

„Iszonyúan fáradt voltam, ki sem tudtam kelni az ágyból, nehezemre esett a mozgás. Lázam nem volt, súlyos tünetekről, szövődményekről pedig szó sincs. Egész jól megúsztuk a történteket, hálás is vagyok ezért. Házi karanténban voltunk, a család meg sem látogathatott. Rettentően fájt, hogy nem láthattam az unokáimat, de felül kellett emelkedni ezen, hiszen az ő egészségük mindennél fontosabb. Mióta meggyógyultunk, a fiamék még jobban vigyáznak ránk, kicsit megijedtek, de legalább már túl vagyunk rajta” – avatta be az olvasókat betegségének részleteibe Nagy Feró. 

A zenész az első hullám idején még arról beszélt, hogy önkéntes karanténba vonult és még az udvarra sem enged be senkit. Elárulta, hogy naponta megeszik hat gerezd fokhagymát, emellett „dédapáink technikáját” alkalmazza: „Minden nap magamba gyömöszölök valamennyi pálinkát” – mesélte, hozzátéve, hogy félóránként-óránként iszik „egy kis stampót”.