Kubatovék maradnak Szegeden és tovább nyírják Botkát

HírKlikk 2019. október 18. 13:13 2019. okt. 18. 13:13

Senkinek ne legyen kétsége: mi itt maradunk, és továbbra is szolgálni fogjuk a várost és a szegedieket - nyilatkozta Kubatov Gábor a Délmagyarnak. A Fidesz szegedi bukása nem tántorította meg a kormánypárti propagandagépezetet.

Kubatov Gábor, a Fidesz alelnöke és pártigazgatója a kormányzati propagandagépezet részeként működő delmagyar.hu-nak elmondta, hogy érthető a Szegeden élő jobboldali emberek csalódottsága, de szerinte nem szabad föladni, elkeseredni.

 

Úgy véli, ma már büszkén lehet és kell vállalni, hirdetni a konzervatív, polgári értékrendet és elveket.

Mi pedig folytatjuk azt a munkát amit elkezdtünk, az építkezés nem áll meg. Sok jó ember, egy kiváló csapat fogott össze és időt, energiát nem kímélve dolgozott a jobboldalért - mondta a lapnak.

Kubatov szerint remek képviselőik lesznek a városi közgyűlésben, akik a szegediek érdekeit szem előtt tartva küzdenek majd, és mindenki számára nyilvánvaló lesz, hogy Botka László és csapata leváltható, egy sokkal jobbra. Azt, hogy van alternatíva,, hiszen Az, hogy 25 ezer szegedi támogatta a Fidesz jelöltjeit, szerinte azt jeleni, már most is sokan fölismerték, hogy van alternatíva.

Senkinek ne legyen kétsége: mi itt maradunk, és továbbra is szolgálni fogjuk a várost és a szegedieket.

Kubatov számításai szerint nagyjából 40-45 ezer jobboldali értékeket valló választó él a csongrádi megyeszékhelyen. Nekik az a dolguk, hogy mindenkit meggyőzzenek arról, hogy képesek egy lendületes, fejlődő várost építeni. Kubatov szerint Botkát ezzel szemben csak a hatalom és a pozíció érdekli, számára az az első.

Forrás: Délmagyar