Puzsér Róbert dührohamot kapott, amikor megtudta, hogy nem lesz belőle főpolgármester

Márkus 2019. február 21. 12:56 2019. feb. 21. 12:56

Puzsér Róbert legújabb facebookos posztjában trágárkodva fenyegetőzik amiatt, mert Budapest népe nem kér belőle. Emiatt nem saját magát, hanem a rossz hír hozoját, történetesen Závecz Tibort teszi felelőssé, akinek a közvéleménykutató cége volt olyan bátor és számok nyelvére lefordítva tudatta, mennyire nem szimpatikus a fővárosiak számára Puzsér agresszív rikácsolása.

Az LMP által támogatott jelölt most tombolva gyalázza a szocialistákat, Karácsony Gergelyt és persze Závecz Tibort az MSZP „háztáji közvéleményformálóját”, akinek azt üzente, hogy ha még egyszer meghallja, hogy megpróbál egy demokratikus választást befolyásolni, akkor nem vesz részt semmiféle előválasztáson.

„Javaslom Závecz Tibornak, hogy takarodjon el a halál f@szára, és ott kutakodjon” – írja a budapestiek szavazatára ácsingózó Puzsér.

A médiaőrjöngéseiről ismert publicista egyébként azért rágott be Záveczra, mert a Republikon Intézet szerdai konferenciáján arról beszélt, hogy a főpolgármester-jelölti előválasztás második fordulójában sem Puzsér Róbertnek, sem a liberális Sermer Ádámnak nincs esélye Karácsony Gergellyel, az első kör győztesével szemben. A Puzsér-problémát ugyanakkor Závecz szerint kezelni kell.

Nos, olvasva a publicista legújabb facebookos bejegyzését, megállapítható hogy Závecz Tibor valóban tévedett. Nem a Puzsér-problémát, hanem magát Puzsér Róbertet kell kezelni, méghozzá egy jól felkészült orvoscsoportnak.