Rövid, de ütős videóval jelentkezett a Partizán

HírKlikk 2021. április 11. 11:20 2021. ápr. 11. 11:20

Matolcsy Ádám, az MNB elnök fia, szereti a luxust. Korábban a Porsche autóival keltett feltűnést: egy 1300 millió forintért, egykoron még az MNB-s alapítványok által vásárolt villa kertjében. Erről látható a Partizán legújabb videója.

A devizahitelek forintosításából kinyert pénz „hasznosításával” is indokolták anno, hogy miért hozták létre a Pallasz Athéné MNB-alapítványokat (s mind tudjuk, a közpénz elvesztette a közpénz jellegét). Nos, ebből sok-sok ingatlant is vásároltak, köztük azt az 1,3 milliárd forintért megvett budai villát, amiben elvben oktatást ígértek tartani, ám ami azóta már egy ingatlanközvetítő segítségével új tulajdonoshoz került. Az ingatlanközvetítő Matolcsy György fiának, Matolcsy Ádámnak a barátja, s nem hajlandók elárulni az új tulajdonos mibenlétét. Ám minő véletlen! A villa kertjében életvitel-szerűen ott parkolnak a jegybankelnök kisebbik fiának hobbi luxusautói, a kedvenc Porschéi.

Ugyanazok a gépjárművek, amelyekről korábban az Átlátszó írta meg, hogy a kormányközeli vállalkozóként közpénzből meggazdagodott Matolcsy Ádám gyűjti ezeket az autókat: négy Porsche 911 Targéját le is fényképezték egy mélygarázsban. Ezeket az autókat most az említett budai villa parkolójában fotózták le Gulyás Mártonék.

A rövid kisfilmet itt lehet megnézni:

Forrás: Hírklikk