Vágó István: mázli, hogy kirúgtak a TV2-től

HírKlikk 2019. augusztus 13. 05:30 2019. aug. 13. 05:30

Vágó István mázlistának tartja magát, egyúttal tesz Lázárékra is.

Szombaton jelentette be Makó kormánypárti polgármestere, Farkas Éva Erzsébet, hogy folytatná a munkát, és indul az önkormányzati választásokon. A Fidesz választókerületi elnöke, a térség országgyűlési képviselője a sajtótájékoztatón arról beszélt, hogy hamarosan minden hozzá tartozó csongrádi településen bejelentik a párt jelöltjeit. A Makói TV beszámolója szerint – amelyet a 444.hu szúrt ki - Lázár János a kormánypárt támogatásáért cserébe gáláns ígéretet tett: 

"Mi a Fideszben soha nem pozíciót, hanem munkát ajánlunk mindenkinek. Aki csatlakozik hozzánk vagy aki közénk tartozik, arra számíthat, hogy mindenkinek lesz munkája. Azoknak is, akik a képviselő-testületekben dolgoznak, azoknak is, akik a városházán és azoknak is, akik civilként segítik ennek a közösségnek a boldogulását." 

Vágó István szerint „stimmel” amit Lázár mondott. Az egykori tévés a hírt kommentálva Facebook bejegyzésben emlékeztetett arra, hogy ő nem csatlakozott hozzájuk, és immár 9 éve, hogy ki is rúgták a TV2-től.

Mázlinak tartja, hogy így nem kell az azóta szervilis papagájkommandóvá vált társasággal közösséget vállalnia. „Boldog vagyok, hogy megengedhetem magamnak, hogy tegyek rájuk, ahogy Lázárékra is” – írta Vágó.

Forrás: Hírklikk