Cser Ágnes egy gerinctelen, emberformájú lény

HírKlikk 2018. február 5. 20:48 2018. feb. 5. 20:48

Az újságírásban eltöltött sok évtized és a még működő memória az oka annak, hogy mostanában egyre több gerinctelen, emberformájú lénnyel találkozom. Itt van például ez a Cser Ágnes, aki sok mindenkin túltesz.

Ilyeneket mond:

"Egy ember nem véletlenül születik az adott országba. Feladata van. Ettől elválaszthatatlan a nemzet családpolitikája, ami sehol a világon nem éri el a jelenlegi magyar színvonalat."

"Ha valakinek nem tetszenek a magyar kórházak, nézzen körbe Romániában és Bulgáriában."

"Nem a jelenlegi kormány felelős az egészségügyben tapasztalható problémákért. Én kórházi fertőzéseket nem nagyon látok, rendezett kórtermeket, műtőket, és tiszta vécéket annál inkább."

Az ilyen kijelentések egy "szakszervezeti vezetőtől" elég meglepőek... is lehetnének, ha... Ha nem emlékeznék arra, hogy 1994-ben hogyan küzdött először azért, hogy jelöljék egészségügyi miniszternek a szocik. Majd azért gyötörte Horn Gyulát, hogy jelöljék köztársasági elnöknek. De senki nem vette komolyan.

Így abszolút helyénvaló, hogy most ki nem jön Orbán hátsójából. Csak azt nem fogom fel, hogy kik választották meg szakszervezeti vezetőnek?


Szerző: Juszt László

Forrás: Sztárklikk