Ez nemcsak a tested melegíti fel!

Valentin 2019. október 10. 16:40 2019. okt. 10. 16:40

Imádom a hosszú, illatos fürdőket, főleg a hideg téli estéken. Egy nehéz nap után nem is kell több a nyugis pillanatokhoz, megnyugtatja az idegeket, így könnyebb az alvás, és pihentebben ébredsz másnap.

Hogy a fürdőzés igazi élmény legyen, így csináld:

A víz ne legyen túl forró. A túl meleg víz nem tesz jót a vérkeringésnek, különösen, ha van néhány visszered. A gyakori forró fürdők miatt megereszkedhet a bőr, és könnyebben kioldódnak belőle a zsírok.

Teremts nyugtató környezetet. Ne lámpával, hanem mécsesekkel világíts, vigyél magaddal olvasnivalót és egy pohár vörösbort. Persze nemcsak egyedül fürödhetsz, hanem a párodat is meginvitálhatod a kádba. Nem fog nemet mondani.

Tegyél fel egy pakolást, mely sokkal hatékonyabb lesz, hiszen a melegtől és a gőztől kitágulnak a pórusok. Tegyél olajat a vízbe, így az nem szárad ki. Nemcsak relaxálhatsz, de szépülhetsz is fürdés közben. 

A fürdőadalékok különböző hatásúak, a fürdősók méregtelenítenek, és fertőtlenítő hatásúak, az olajok táplálják a bőrt, az illóolajok pedig nagyon változatosan használhatók a hangulat fokozására.

A legegyszerűbb, ha habfürdőt használsz, ebből számtalan változatot találhatsz a drogériák polcain.

Kapcsolj be egy jó zenét és merülj a habokba.