Köszöntsük stílusosan az őszt!

HírKlikk 2023. szeptember 3. 19:15 2023. szept. 3. 19:15

Nyár végén is jól jöhet egy új frizura. Az egyre rövidülő napfényes órák és az enyhülő hőmérséklet beköszöntével gondoljuk végig, hogyan frissítsük fel a frizuránkat az évnek ebben az őszi színekben tündöklő, átmeneti időszakában. Az idei nyár végén is körvonalazódik néhány frizuratrend, olyanok, amelyek nemcsak kényelmesek, de divatosak is. Íme, néhány stílusos őszköszöntő ötlet.

A klasszikus bob frizura mindig jó választás, de most jöhet hozzá egy kis textúra. A textúrált végek és a kusza hullámok megadják azt a természetes, bohém érzetet, amire vágyunk a nyár utolsó napjaiban.

Egy magasan fogott, laza lófarok nemcsak kényelmes a melegebb napokon, de megadja azt a fiatalos, energikus vibe-ot, azaz rezgést, amit annyira szeretünk. Ha ehhez a hajvégeket kissé göndörítjük, akkor ezzel extra stílust kölcsönzünk frizuránknak.

Ha radikális változást szeretnénk és készen állunk a rövid hajra, a pixie egy lenyűgöző választás. Számtalan variációban kérhetjük a fodrászunktól, az egyszerűtől az extravagánsig.

A természetes hullámok, amikor szabadon engedjük hajunkat és hagyjuk, hogy a természetessége érvényesüljön is jó választás! Egy kis hajhab vagy tengeri só spray segítségével könnyedén megkaphatjuk azt a strandos, vakációs hatást.

De a lényeg, hogy olyan frizurát válasszunk, amiben jól érezzük magunkat, és amely tükrözi azt, akik vagyunk. 

Forrás: Frizuraklub