A SZFE új vezetése egy napig hirdette a Pesti TV aljas mocsadékát

Föld S. Péter 2021. január 26. 12:31 2021. jan. 26. 12:31

Egy nap után törölte hivatalos Facebook oldaláról a Pesti TV riportját a Színház- és Filmművészeti Egyetem. Arról a hivatalos oldalról beszélünk, amely már a Vidnyánszky Attila, valamint Szarka Gábor lövészkancellár által megszállt egyetem dicsőségét hivatott zengeni. Talán már nekik is gáz volt az a mocsadék, amit egy nappal korábban megosztottak az olvasókkal. A Pesti TV A Riporter című műsorának A libsi SZFE-sek saját maguk akarták lebontani a nagy múltú színpadukat című epizódjáról van szó.

A Riporter riportere bizonyos Bohár Dániel. Jegyezzük meg a nevét, ha fennmarad a NER, még sokra viheti. Bármi lehet belőle, mint tudjuk, Orbán Viktor rezsimje bőkezűen jutalmazza az őt kiszolgáló nyaloncokat. Lám, a hírhamisítóként megismert Papp Dániel is, ahelyett, hogy páros lábbal kirúgták volna, egészen a MTVA vezérigazgatói székéig menetelt a ranglétrán. Bohár riporterből is még bármi lehet, mindenki a tarsolyában hordja a marsallbotot.

Nem tudni, hogy miért távolították el az amúgy szégyenletes „riportot”. Feltehetőleg fel sem fogták, mennyire gáz, de lehet, hogy fentről leszóltak, ez így nem lesz jó, mert kontraproduktív. Mások tragédiáján örömködni, a velük történt méltánytalanságból gúnyt űzni – ez volna az a morális fölény, amiről Gulyás Gergely a jobboldali sajtó kapcsán beszélt egy kormányinfón?

A Riporter egyébként a SZFE kiürített Vas utcai kollégiumának szobáiban járt és forgatott. Olyan helyiségekbe jutottak be, amelyekben nemrég még diákok éltek, és akiknek a még el nem vitt személyes tárgyaik az egykori lakókra emlékeztettek. Korábban igen kevés időt kaptak arra, hogy kiköltözzenek a szobáikból, amit nem tudtak elvinni, azért, előre egyeztetett időben, külön engedéllyel visszamehetnek. Még nem mindenkinek volt erre érkezése, így személyes holmik között garázdálkodhatott a Pesti TV riportere. Aki, barangolásai közepette különböző elmés megjegyzésekkel kommentálta a látottakat. Megtudhattuk, hogy kosz van és pusztulat. Hogy az egyetem diákjai lebontották volna az Ódry színpadot, hiszti volt és tüncikre jártak, nem utolsósorban pedig, libsik voltak. És az is kiderült, legalábbis a Pesti TV riportjából, hogy a blokád idején akár politikusok is járhattak az épületben. Hogy ez utóbbit mire alapozta a Riporter, nem tudni, talán a veleszületett megérzésére hagyatkozott. Legalább hamisítottak volna egy falfirkát, „Itt jártam, Gyurcsány” felirattal. Vagy „találtak volna” egy véletlenül valamelyik asztalon felejtett papírlapot, amelyen az olvasható, hogy „További jó hazaárulást mindenkinek, hamarosan utalom a zsoldot, addig is sok puszi nektek, Soros György”.

De még ez sem volt, mert a tehetségükből még ennyire sem futotta. Aminek tulajdonképpen örülhetnénk. Merthogy a rosszat, az aljasságot is lehetne jól csinálni, ezek azonban a Pesti TV-nél, annyira pancserek, hogy amihez nyúlnak, szarrá válik a kezük alatt.

Persze, ami történt, mégiscsak szégyen. Hogy a Pesti TV – amelyet műsorai színvonala és morális mélységei okán joggal nevez a nép Pestis TV-nek –, ilyen szellemiséget terjeszt. Jó, alig néhányan nézik, és akik mégis, azoknak már úgyis mindegy. Rajtuk semmi nem segít, ha Orbán azt mondaná, hogy ő találta fel a Pfizer vakcináját, elhinnék azt is.

De azért mégsem szabadna szó nélkül hagynunk ezt a mocsadékot. Ezek ugyanis a magyar adófizetők pénzét költik az aljas, morálisan mérhetetlen moslék műsoraikra.

A mi zsebünkből kilopott pénzből hánynak a mi képünkbe.

P.s. A szégyenletes riportot csak a SZFE Facebook oldaláról tüntették el, akinek van hozzá gyomra, a Pesti TV oldalán megtekintheti.