Soros György 3 millió gólyát telepítene Afrikából Magyarországra

Föld S. Péter 2021. február 15. 10:55 2021. feb. 15. 10:55

A kormánynak nincs köze a Klubrádió elhallgattatáshoz, ezt mindenki tudja, aki olvassa a kormányhoz közeli sajtót. A kormány nem szól bele egy hatóság és egy magáncég vitájába, eszébe sem jutna, hogy ezt tegye. A kormány sem üzleti, sem nőügyekkel nem foglalkozik, és soha nem vetemedne arra, hogy elhallgattassa azokat, akik nem értenek vele egyet.

Nem volt taggyűlés, ezt már régóta tudjuk. És annak is már több mint tíz éve, hogy kétharmadék megszállták Magyarországot. Gyorsan és könnyen foglalták el az országot, alig volt ellenállás. Mára szinte minden az ő uralmuk alatt áll. Befészkelték magukat az országgyűlésbe, a minisztériumokba, a parlamentbe, bekebelezték a rendőrséget, az ügyészséget, megfegyelmezték a kezdetben még renitens alkotmánybíróságot, maguk alá gyűrték a sajtót. Övék a törvény, akire rámutatnak, bűnös. Övék a kultúra, a tájékoztatás, a hatalom.

Az itt élő emberek gyanútlanok voltak. Azt hitték, hogy a XXI. században, az Európai Unió egyik országában, ez nem történhet meg.

Kétharmadéknak nem volt programjuk. Lehetett volna, mert volt rá nyolc évük, a sokat emlegetett emútnyócév, hogy kitalálják, mit akarnak kezdeni a gazdasággal, az oktatással, az egészségüggyel, a kultúrával. Röviden: Magyarországgal.

Ám ők e helyett csak azon agyaltak, miként lehet a hatalmat megszerezni, majd megtartani. Ameddig csak lehet, vagy még annál is tovább.

Mára övék lett az ország. Ők mondják meg, mi a jó, és mi az, ami nem.

Ki a barát, ki az ellenség.

Ki a hazafi, és ki a hazaáruló.

Ki az apa, ki az anya.

Mi a család, és mi a csalás.

Egy ideje a szavainkat is kisajátították: szegénység nincs, csak rászorultság, a szótárukban a félretájékoztatás a hír, az elhallgatás az információ, a csúsztatást pedig kommunikációnak nevezik. Valamit megvédeni, azt jelenti, hogy ellopni.

Hazudni nem szégyen, hanem érdem. A hazugság: igazság.

Kétharmadék azért lehettek ennyire sikeresek, mert ismernek bennünket. Tudják, hogy szeretjük magunkat szebbnek látni, mint amilyenek vagyunk. Okosabbnak, tisztességesebbnek. A mi kis hazugságainkra építik a saját nagy hazugságaikat. Befogadónak hisszük magunkat, miközben feljelentjük, ha idegent látunk a vonaton. Szabadságot szerető népnek, pedig, csak a lojalitás szabadságát szeretjük. Mi nem tányérból, hanem tenyérből eszünk. Azt szeretjük, ha egy nagy, gondoskodó állam van a fejünk fölött. Olyan hatalom, amelyik nem csak gondoskodik rólunk, de gondolkodik is helyettünk.

Jut eszembe: azt tudják, hogy Soros György most miben mesterkedik? 3 millió gólyát telepítene Afrikából Magyarországra! A saját szememmel láttam, amikor valaki hallotta.