Pataky Attila: a fiaim is tényként kezelik a földönkívüliek létezését

HírKlikk 2019. március 18. 08:41 2019. márc. 18. 08:41

Pataky Attila különösen szoros kapcsolatot ápol két fiával, akik kezdetben nehezen fogadták el édesapjuk új párját. Az énekes igyekszik minél több időt gyermekeivel és unokájával tölteni, akik ugyanúgy hisznek a földönkívüliek létezésében.

– Nagyon szoros és különleges kapcsolatom van a gyermekeimmel. Mindennap hálát adok értük és az unokámért, Liliért is, aki már 15 éves nagylány. Igaz, mindkettőjük édesanyjával elváltak az útjaink, mindig figyeltem arra, hogy ebben ők ne sérüljenek  – kezdte Pataky Attila a Lokálnak.

– Eleinte a gyermekeim nehezen fogadták el, hogy továbbléptem, és egy másik nő mellett találtam meg a boldogságot. Én azonban a születésüktől kezdve biztosítottam őket arról, hogy bármi is történjék, szeretni és támogatni fogom őket, amíg csak élek. Az ellenszenv aztán az évek alatt eltűnt, és ma már mindnyájan egy nagy, boldog lélek családot alkotunk – mesélte Pataky. Az Edda frontembere pedig fiainak is elmesélte ufókkal kapcsolatos élményeit, és voltak közös élményeik is.

– Gergő és Acsa hozzám hasonlóan tényként kezelik a földönkívüliek létezését. A kezdetek óta megosztottam velük az élményeimet, így aztán nagyon sok mindenről egyformán gondolkodunk – tette hozzá a 67 éves énekes.

Forrás: Lokál