A Fidesz Sorost sejti a megfigyelési botrány mögött

Föld S. Péter 2021. július 20. 12:47 2021. júl. 20. 12:47

Jó jósnak bizonyultunk reggeli cikkünkben, amikor annak a várakozásunknak adtunk hangot, hogy a kezdeti kapkodás és fejetlenség után, magára talál a Fidesz, és a Halász Jánosénál fajsúlyosabb magyarázatot ad a megfigyelési botrányra. Jól sejtettük azt is, hogy Soros György lesz a befutó, benne találja meg a Belső Párt propagandájáért felelős agytröszt a mozgatórugót, vagyis, mint minden másért, ezért is ő lesz a hibás. Még cizellálták is a megfogalmazást, a képen látható Deák Dániel elemző ugyanis nem megfigyelési botrányról, netán ügyről, hanem kémvádakról beszél.

Nem botrány van a Fidesz szerint, hanem vádak, amik magyarul azt jelentik, hogy vádaskodások. És mint Deák Dánieltől megtudtuk, Soros György állhat mögöttük. Vagy ülhet, tegyük hozzá, mert ettől a vén ravaszditól minden kitelik. Amióta meghalt Arthur J. Finkelstein, a gyűlöletkampányok nagymestere, aki egykoron a Fidesz tanácsadójaként vezényelte Orbán Viktor pártjának kommunikációs hadjáratait, és Simicska Lajosra sem lehet számítani éceszgéberként, a Fidesz egyre halványabb és vérszegényebb propagandára képes. A migránsok ugyan bejöttek, de velük már csak a teljesen tanulatlan, lebutított zombikat tudja Bakondi György riogatni, Gyurcsány unalmas, őt újra kellene építeni, hogy lekaraktergyilkolhassák, Soros György viszont valódi állócsillag.

Isten tartsa meg őt még sokáig, jó egészségben.

Mellesleg, sejtettük, hogy ő állhat a megfigyelési botrány mögött. Neki érdeke ugyanis, hogy a magyar kormány rossz hírét keltse a világban. Ha ő nem szórna kígyót-békát Orbánra és a Fideszre, akkor a magyar kormány maga volna a ma született ártatlanság és egyben a makulátlan tisztakezűség megtestesítője. De szerencsére Soros él és virul, lehet vele példálózni, ijesztgetni a magyarokat, legalábbis azokat közülük, akikre hatott az agymosás és még a legostobább mesének is felállva tapsolnak.

Soros egyébként nem csak a „kémvádak” mögött állhat, de még sok más vaj is van a füle mögött. Ő tehet arról, hogy annak idején Borkai Zsolt volt győri polgármester örömlányokkal tivornyázott az adriai tengeren, ő vette rá Szájer Józsefet, hogy vegyen részt egy illegális melegpartin, majd a rendőri razzia elől egy ereszcsatornán meneküljön.

Ő győzte meg a magyar kormányt, hogy ne vitázzon az Európai Csalás Ellleni Hivatallal (OLAF) és inkább a magyar adófizetők pénzéből perkálja ki a miniszterelnök vejére, Tiborcz Istvánra kirótt mintegy 13 milliárd forintnyi visszafizetési kötelességet, valamint arra, hogy a világpiaci árnál jóval drágábban, a többi vakcinánál jóval kevésbé hatékony oltóanyagot vásároljon Kínából. És ha már itt tartunk: Soros mesterkedései miatt drága a zöldség és a gyümölcs, miatta szabadultak el az építőipari árak, lett 450 forintnál drágább a benzin, és úgy általában, az Európai Unió országai közül Magyarországon a legmagasabb az infláció.

Miért épp egy ilyen pitiáner ügyben – minthogy sajtóhírek szerint a magyar kormány kémszoftvert vásárolt politikai ellenfelei megfigyelésére – ne volna benne a keze. Soros ez utóbbi ügyben odáig ment, hogy még a magyar törvényekre is magasról tett: nyilván tudta, hogy Magyarországon senkit nem lehet bírói végzés nélkül megfigyelni, és hogy minden más szimatolás törvénytelen és tilos. Azt is tudnia kellett, hogy Varga Judit igazságügyi miniszter sem adhatott ilyenre engedélyt, ha meg mégis, abban is Soros a hibás. Merthogy Varga miniszter asszony mögött szintén Soros áll, ő neveztette ki a női futball eme hazai reprezentását miniszterré, hogy Novák Katalin és Máger Andrea mellett egy harmadik nő is legyen a kormánytagok között. (Három a magyar igazság.)

Vég nélkül sorolhatnánk Soros György rémtetteit, de  utolsóként még csak egyet említenénk: a legtöbbet azzal ártott szülőhazájának, Magyarországnak, hogy a rendszerváltozást megelőző években pénzzel, valamint minden más módon segítette Orbán Viktort és a Fidesz szinte valamennyi, ma is regnáló vezetőjét.

Ez a te igazi bűnöd Gyuri bácsi, ehhez képest a mostani kémvád tényleg egy könnyű ujjgyakorlat!