„Járvány idején ne politizálj!" – Ez az Orbán-kormány üzenete

Gusztos István 2020. november 14. 14:00 2020. nov. 14. 14:00

De az a legjobb, ha sohasem „politizálsz": van arra neked felhatalmazásod? Megválasztottunk mi erre?!

Orbán és nyomában az egész társaság Szijjártóstul, mindenestül ezt harsogja. Kövér moslékkoalíciózása ellen tiltakozni – most?! Akadályozod a védekezést, az emberéletek mentését…

Számon kérni a demokratikus jogállami értékeket, Brüsszelből?! Hát nincs ilyenkor se jobb dolguk, mint Soros kottájából játszani?! Magyarországon a kormány nemzeti és keresztény, nem buzi, nem libsi…

Ez az egész jogállamisági cirkuszolás tényleg amolyan buzi dolog… Ők azok, akik – álcázandó önmagukat – éjjel-nappal rasszizmust kiáltanak ott is, ahol annak nyoma sincs..!

Mert például hol van rasszizmus abban, amit Orbán a rádiójában mondott..?

Ön is tudja már szerintem, minden karon ülő csecsemő tudja, hogy Soros György van ennek a középpontjában, ő a pók, és szövi ezt a hálót, és próbálja lefölözni azt, amiért a magyarok megdolgoztak, ez eddig is így volt, most is így van.

Aki ebben rasszizmust, antiszemitizmust ajvékol, az tényleg buzi – nincs rá jobb szó..! Hiszen csupán közismert tényekről beszélt a miniszterelnök, komolyan és higgadtan, felelősen: a Föld forog a Nap körül, 2x2=4, Soros pedig hálózatszövő, magyarokat szipolyozó pók…

Az Orbán-kormány példát mutat arra, hogyan is kell járvány idején, emberéletek mentése közben kerülni a politikát: a legújabb felhatalmazási törvény ellenzéki elfogadása után nem sokkal, seregnyi törvényjavaslatot nyújtott be, még az éjszaka. Érthető: nappal mindenki jobban el van foglalva az emberéletek mentésével.

S persze szaglázhatják a javaslatokat a libernyák-libsi buzernyákok: bizony nincs azokban szemernyi politika sem! Emberéletek mentése közben, az ellenzéktől magára hagyva, kinek is volna ahhoz kedve, ideje…

„Az anya nő, az apa férfi": mi volna ebben politika?! Nyilvánvaló tény közlése ez is, amelynek az alaptörvényben a helye. Az eddig is világos volt, hogy alaptörvényünk nem a buzikról meg a libsikről szól, hanem a keresztény magyarokról: ezért lesz majd benne a gyermekek alapvető jogának – egyúttal kötelességének – deklarálása is: joguk van ahhoz, hogy az állam gondoskodjék keresztény nevelésükről.

A közpénz fogalmának újradefiniálásában is csak libsi-buzi kampós orrok szimatolnak politikát: időnként mindent újra kell definiálni, még járvány idején, emberéletek mentése közben is! Az élet nem állhat meg, és – amint azt Gulyás Gergely közölte – a képviselőknek is meg kell dolgozniuk a (köz)pénzért, amit kapnak.

Az USA-ban nem olyan fontos az emberélet, mint nálunk: járvány idején rendeztek választást, akarom mondani, választási csalást. Mi az egész politikai műsorból csak a lényeget közöltük, a csalást. Abból is keveset, hiszen mentjük az emberéleteket.

Amerikának persze ilyenkor is a „demokráciájukat" exportáló „Szabad Európára" van gondja; a politikai hazugságokra, mint egykor.

Válogatás nélkül adnak közre mindenféle buziságot a közmédiáról is…

Amerikában, Európa nyugati felén ebből persze hatalmas cirkuszt csinálnának: tombolnának a libernyák buzik.

Nálunk..? Orbániában mindenki menti az emberéleteket, leszámítva a színművészetisek törpe kisebbségét. Nem véletlenül állunk sokkal jobban, mint a brüsszelita Európa. Nekünk nincs időnk hazugságokkal foglalkozni: járvány idején is építjük nemzetikeresztény, szabad, boldog Orbániánkat.