Majka, a latorállam háztáji rappere

Puzsér Róbert 2021. április 27. 07:59 2021. ápr. 27. 07:59

Az ország Majkája keservesen panaszkodik, amiért gyűlöletcunami zúdult a nyakába, csak mert félig hivatalos, félig baráti látogatást tett az illiberális külügyminiszter úr munkahelyén.

A Mészáros TV kirakatembere nem érti, miért olyan zavaró, ha egy azeri és egy fehérorosz küldöttség közt ő is tiszteletét teszi Szijjártó Péternél. Majka papa önérzetesen közli, hogy ő sehová sem tartozik: egyenlő távolságot tart a politikai oldalak között, amit én készséggel el is hiszek, a hiphop-házmester úr mindössze azt mulasztotta el közölni, hogy ez a távolság mindkét esetben mikroszkopikus.

Karmikus nyomorúság, hogy Majka egykori mentora, Dopeman papa ma már ugyanezt a széles és forgalmas utat próbálja járni. Balliberális elithez dörgölőzése és alternatív köztársasági elnökké választása után ma már nem telik el hét, hogy az Orbán Viktornak való jóízű benyalást elmulassza. S ahogy Dopeman képtelen megközelíteni hajdan volt védencének zenei és televíziós sikereit, úgy derül fény arra is, hogy Pityinger Lacika lelkes nyelvcsapásai ellenére a Majoros Peti még mindig sokkal közelebb áll a nemzeti húsosfazékhoz, mint egykori mentora.