Vajon mire „gondolt" a kormány..?

Gusztos István 2021. augusztus 3. 14:30 2021. aug. 3. 14:30

A klasszikus kérdés úgy hangzik, hogy mire gondolt a költő… A legújabb „kormányhatározat" után a cím szerint kell módosítanunk a kérdést.

Jaj, bocsánat: a „Kormány" – de tényleg: mire gondolhatott..?

Varga Juditnak immár naponkénti szokásává vált a maga, illetve a kormány („Kormány") „igazságának" hirdetése, összevissza hazudozva, és Szijjártót is megszégyenítve arroganciájával.

Most hagyom az LMBTQ+-ról handabandázott dolgokat – bár Halász János legutóbbi, lényegre mutató – hiszen a kormány („Kormány") álláspontjával egybeeső – közlése után azért bennem fölvetődik a kérdés: vajon Brüsszel és persze Soros mikorra tervezi a gyermekek átoperálását: még azelőtt, hogy bevándorlókontinenssé teszik Európát, vagy csak utána..? Jó lenne tudni, mennyi időnk van harcolni…

Szóval, tényleg hagyom a meleg-lobbit stb., még a hitleri hangulatokat idéző ocsmány népszavazást is éppen csak megemlítem…

Beszéljünk inkább a médiáról – hiszen Varga Judit – a legújabb kormányhatározatot ismertetve – arról is rendesen hazudozott, látszólag nem félve a nevetségessé válástól.

De csak egyetlen kérdésem van: Lengyelországtól eltekintve, hol van még az EU-ban közpénzből, százmilliárdokból fenntartott, szemérmetlenül közmédiának hazudott, Bende Balázsok által „fémjelzett", a múlt század 50-es éveit idéző, gátlástalan agitpropos, hazug, bármire kapható propaganda-gépezet..?

De mondott, illetve írt ennél jobbat is…

A kormányhatározat – újabban a kormány („Kormány") határozatokban közli, szerinte mi is a „valóság" - szövegét ismertetve, imígyen szóla:

„Azt várják el Magyarország független alkotmányos szerveitől…"

Magyarország, illetve 12 éve Orbánia „független alkotmányos szervei"...

Azért említhetett volna legalább egyet..! Mert így csak találgathatunk: vajon mire gondolt a „költő"..?