A Tamaris márka, és amit tudnunk kell róla

HírKlikk 2019. február 27. 12:24 2019. feb. 27. 12:24

Mi jut először eszünkbe, ha meghalljuk a Tamaris márka nevét? Természetesen az elegancia és a kényelem. Ha megkérdezzük barátnőinket és hölgy rokonainkat, biztosak lehetünk benne, hogy legtöbbjük ismeri és szereti ezt az igazán nőies márkát.

Hogyan is választunk cipőt?

Amikor egy új cipő vásárlására adjuk a fejünket, fontos tisztázni néhány kérdést. Például milyen alkalmakkor szeretnénk viselni a cipőt? Azaz el kell tudnunk dönteni, hogy utcai viseletre szeretnénk vásárolni vagy éppen egy hivatalos eseményre, esetleg csak a munkahelyi lábbelinknek szánjuk.

A cipő külseje mellett a másik legfontosabb tényező a kényelem. Ki ne szeretne kényelmesen viselni egy magassarkút egész nap? A Tamaris cipőivel ez lehetséges. A Tamarisnak sikerült létrehoznia olyan moddeleket, melyek a kiváló megjelenésük mellett még kényelmesek is. Mindezt úgy, hogy egyszerre van jelen cipőikben az elegancia, a sportosság, a klasszikus és trendi jegyek.

A Tamarisnál vilászínvonalú technológiai eljárással alkotják meg a lábbeliket. A márka több, mint 50 országban van jelenleg jelen. Minőségi, és nagyon strapabíró cipők kerültek kialakításra, legyen az egy nyári vagy akár téli Tamaris lábbeli. Nem csak lábbeliket, de kiegészítőket is tudunk vásárloni a Tamaris termékekből. Mint például a nők kedvenc kelléke, a táska.

A LifeStyleShop.hu oldalon megtalálható sok-sok Tamaris cipő és táska. A cipők közül a félcipők, csizmák, átmeneti cipők, bokacsizmák széles választékával találkozhatunk. Az oldalon könnyen el tudunk igazodni a termékek között, mert minden kategorizálva van.

A rendelés menete menüpont alatt megkaphatjuk a szükséges információkat ahhoz, hogy meg tudjuk online rendelni a kívánt terméket. Ezt megtehetjük regisztrált felhasznóként vagy csak egyszeri vásárlóként is.

A megvásárolt termék átvételére négy lehetőségünk van. Foxpost automatába rendelve akkor vesszük át a cipőt, amikor nekünk kényelmes. Személyesen átvéve akár fel is próbálhatjuk a választott lábbelit vásárlás előtt, így megbizonyosodhatunk arról, hogy jó méretet választottunk. Kérhetjük GLS csomagautomatába, de házhoz is rendelhetjük, így ha jellemzően otthonról dolgozunk, kézhez kapjuk új szerzeményünket. 20 000 Forintos vásárlás felett a szállítás ingyenes.

Ha elakadnánk a vásárlás során, akkor a LifeStyleShop.hu weboldal ügyfélszolgálata készséggel áll a rendelkezésünke és segít a rendelés leadásában.

Forrás: Hírklikk