Dekorálhatod-e kedvenc színeddel lakodalmad helyszínét?

Foglár Noémi 2019. július 9. 11:40 2019. júl. 9. 11:40

Nézzük a két végletet! A rózsaszínt szereted, de tartasz tőle, hogy leendő férjed nem értékelné, ha ebben a színben pompázna lagzitok? Esetleg a feketét preferálod, de félsz, hogy általános megrökönyödést váltana ki a násznépből az „oda nem illő” színvilág? Mindenre van megoldás.

Ha mindenáron rózsaszín dekorációt szeretnél, párosítsd fehérrel, arannyal, barackkal vagy csokoládébarnával, így ízléses, romantikus helyszínt tudsz kialakítani. Ezen színek különböző árnyalatai légies pasztellmiliő, illetve modern lendületű dekoráció megvalósítására egyaránt alkalmasak.

A fekete is jó alapja lehet egy különleges, mégis elegáns dekorációnak, ha mértékkel használsz ilyen színű kiegészítőket. Mindenképp párosítsd fehérrel, és ezen felül sárgával vagy vörössel! Csupán fekete csíkos szegélyeket, szalagokat használj, ügyelj, hogy ne ez legyen a domináns szín!

Amennyiben klasszikus rendezvényteremben, illetve egy barokkos kastély nagytermében rendezitek a lakodalmat, az arany a legjobb választás, amit csokoládébarnával, rózsaszínnel vagy vörössel érdemes kombinálni. Nyugodt, meleg fényű, mégis luxust sugárzó dekoráció állítható össze belőlük.

Ha a zöld szín áll hozzád a legközelebb, kombináld bordóval, barnával vagy sárgával! Nem lesz nehéz dolgod, mivel a díszítésre használt virágok szárai és levelei alapértelmezetten ilyen színűek. Emellett díszítsd az ültető-, illetve a menükártyát is zöld szalagokkal!

Forrás: Hírklikk