Hogyan tudod az ujjad köré csavarni a férfiakat?

Foglár Noémi 2019. július 18. 09:38 2019. júl. 18. 09:38

Ahhoz, hogy a férfiak különlegesnek lássanak, nem elég szépnek és ápoltnak lenned, különleges személyként kell gondolnod magadra. Tisztában kell lenned az értékeiddel, ki kell fejlesztened magadban az önbizalom képességét.

A férfiak többsége esztétikailag a dús, hosszú hajú, hibátlan fogazatú, mosolygós, karcsú derekú, gömbölyű csípőjű, fenekű és mellű nőkhöz vonzódik. Ám a külsőségek nem elegendők a hódításhoz.

Olyanná válsz, amilyennek magadat látod... Amennyiben úgy ítéled meg, hogy csúnya vagy, nincs benned semmi igazán érdekes, akkor a viselkedéseddel, a gesztusaiddal ezt fogod a külvilág felé kommunikálni. Így mások is ugyanezt fogják gondolni rólad.

Viszont, ha úgy gondolod, hogy jól nézel ki, csinos vagy, kihoztad magadból a maximumot, a személyiségedet egyedinek tartod, akkor a környezetedben is ilyennek találnak majd. A pozitív visszajelzéseknek köszönhetően az önbizalmad megerősödik, így elkezdesz kvázi jó nőként viselkedni.

Ha végre jól érzed magadat a bőrödben, megváltozik a kisugárzásod, ezáltal nő a vonzerőd. Ennek köszönhetően magabiztosabban, határozottabban viselkedsz majd. Ha bátran bele mersz nézni a férfiak szemébe, mersz velük kacérkodni, mégis elvárod tőlük a tiszteletet, nyert ügyed lesz a párkeresés területén.

Tudnod kell azonban, hogy a férfiaknak a vérükben van a versenyszellem és a vadászösztön. A küzdelem sok esetben fontosabb nekik, mint maga a győzelem. Hagyd küzdeni őket! Ne mutasd magad könnyű prédának, tehát röviddel a megismerkedés után még ne tedd egyértelművé előttük, hogy készen állsz egy kapcsolatra, különben hamar elveszítik az érdeklődésüket.

Azonban ne ess át a ló túlsó oldalára se, ne legyél túl hideg, mert küzdeni is csak addig szeretnek, amíg látnak rá esélyt, hogy elérjék a céljukat.

Forrás: Hírklikk